Steamdeki Oyunları Nasıl Ucuza Alırım
-
mugen bunu yazdı
Hocam bu enpara nedir yahu heryerde görüyorum, öğrenciyim akbank kartı kullanıyorum, eğer finansbank atmlerinden nakit falan çekebilyorsam/yatırabiliyorsam ona geçeyim? yıllık ödenen bir miktar var mı bundada? ya da aylık?
aidat yok
banka kartı
havale eft beleş
kampanyaları var
-
@mugen
Hocam bu kart normal bir hesap kartı gibi düşün (gerçek bir banka hesabı IBAN) yıllık ücret ve aylık ücret yok finansbank atmlerinden her türlü para çekme yatırma işlemini ücretsiz yapabilirsin, diğer banka atmlerinde ise ayda 1 defa bu işlemleri ücretsiz yapabilirsin, marketlerde (kredi kartı geçen yerlerde) hesabındaki bakiye kadar harcama yapabilirsin.Ayrıca eft falan ücretsiz ve internetten başvuru yaptığında direk verdiğin adresi gelip tüm işlemleri orada halledip kartını aktifleştiriyorlar.
-
mugen bunu yazdı
Hocam bu enpara nedir yahu heryerde görüyorum, öğrenciyim akbank kartı kullanıyorum, eğer finansbank atmlerinden nakit falan çekebilyorsam/yatırabiliyorsam ona geçeyim? yıllık ödenen bir miktar var mı bundada? ya da aylık?
valla ben başvurdum napacak amk evime haciz mi gelecek :D
-
Daft bunu yazdımugen bunu yazdı
aidat yok
banka kartı
havale eft beleş
kampanyaları var
Akbank'ı kapatıyorum o zaman teşekkürler hocam, @yunusdogan hayırlı olsun hocam, nedense bana internetten başvururken kıllık çıkardı kimlik bilgilerini doğru girdiğim halde, telefonla halledeceğim.
-
mugen bunu yazdı
hocaM aynen finansbank atmlerinden halledebiliyorsun kampanya oluyo birde şuan var ayda bır kere herhangı bır bankadanda ücretsız cekebılıyosun para.
yıllık ücreti felan hiç kesim ücreti yok
başka bıryere para gonderırkende kesmıyo otomotık ödeme talimatı verıncede kesmıyo üstüne normal faize %1 eklıyo :D -
HoLYSeRo bunu yazdımugen bunu yazdı
hocaM aynen finansbank atmlerinden halledebiliyorsun kampanya oluyo birde şuan var ayda bır kere herhangı bır bankadanda ücretsız cekebılıyosun para.
yıllık ücreti felan hiç kesim ücreti yok
başka bıryere para gonderırkende kesmıyo otomotık ödeme talimatı verıncede kesmıyo üstüne normal faize %1 eklıyo :DHocam çok kerametli birşey bu o zaman, baya işimi görecek çok teşekkür ediyorum. Steamden almak isteidğim oyunalr da vardı 50tl altı.
-
Yaz ayinda sicakta atm aramayin diye ortak atm den kullanim sayisi 3 oldu belki de 5 hatirlamiyorum.
kullaniyorum her ay sonu hakkimi kullanmamissam hakkim bosa gitmesin diye :D
-
mugen bunu yazdı
bu enpara.com un kartı kredi kartı değil.. içine ne kadar koyarsan o kadar kullanabiliyorsun.. aylık yıllık ücreti yok.. diğer bankalara para gönderirken ek ücret yok.. keyfi alıp kenara bile koyabilirsin..
hatta şunu diyeyim kart başvurusu yapıyorsun diye yanında seniks marka güzel bir kalem veriyorlar sırf o kalem için başvurabilirsin :)