Steamdeki Tavsiyeleriniz 100-150 Tl Arası
-
arkadaşlarla veya birlikte oynayabileceğin eş dost akraba varsa H1Z1 King of the Kill ... tek geçer açlık oyunları mantığın da paraşütle düşüyon silahlanıp 1. olmaya çalışıyon sırf kurgusu için oynuyorum
-
Division, Siege
-
tek oynadığım oyun cs 1.6
-
Bence Steam'den kalkıpda bir şey alma. Öyle saracak günlerce oynayacağın adam akıllı oyun azdır. Hazır ciddi rakamlarada çıkmışken sana "Overwatch" önerebilirim. Tabi PC gerçekten iyiyse, grafikleri düzgün oldukça rahat rahat oynarsın. Emin ol oyundan sıkılmazsında. Gerçekten sarıyor ve belli aralıklarla değişime uğruyor güncellemeler ile.
Dipnot: Benim Pc Cortex ile LOW ayarlarda anca açtığından pek bir şey anlamıyorum çünkü grafikler piksel piksel oynuyorum; ancak CS: GO var madem, mutlaka Overwatch öneririm.
-
Cesnist bunu yazdı
Division, Siege
rainbow six siege öneririm steamde de var uplay storeda da nereden aldığın sana kalmış
divisionda yarak kürek buglar var stabilite getirmeden oyun yaptık diye yapmış ubisoft son zamanlarda yaptığı oyunlarda ki gibi neyse ki siegete bir tutturdular ve ciddi oyuncu artışı var oyunda
-
do_som bunu yazdı
bir heves geliyo alayım diyorum sonra vaz geçiyorum amk
ataletin diplerindeyim :d
:D
ben hala korsan oynamama sebebini anlamadım :D ben bir çok senaryolu oyun bitirdim korsan sayesinde :D