folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Steam‘E Neler Oluyor ?

Steam‘E Neler Oluyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

tekrar denedim sorun devam ediyor. 

Ayrıca uydunet kullanıyorum.

Hocam ben de Uydunet kullanıyorum. Giremediğiniz http://store.steampowered.com/ sayfası ise ben girebiliyorum. Başka bir sorununuz varsa deneyeyim ben de.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    Flagellumdei bunu yazdı

Yaklaşik 1-1.5 aydir durum ayni o sekilde.Siteye kafasina gore denk gelince giriyor.Arkadaşlarimin steam profiline bakmaya çaliştiğimda çoğu zaman açilmiyor.Benim duydugum TurkTelekom kendi hizmeti olan http://www.playstore.com/' u yayginlaştirmak için steam kullanicilarina sikinti çikartiyor.Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem tabi.

İyi diyorsunuzda playstore'dan aldığınız oyunları steam ile aktifleştiriyorsunuz yine. Öyle birşey yapıyorsa kendi işini de baltalamış olmuyor mu ?

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

bir sorun yaşamadım bayadır kullanıyorum google dns vs var site biraz yavaş evet dogru ama sonunda acıyor

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Durum şu 

Huerfanos tarafından 20/Eki/12 17:36 tarihinde düzenlenmiştir

Anarsistherif...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam ben girebiliyorum. Bence senin bilgisayarın ile alakalı bir durum söz konusu.

Ben de bir şey sorayım, https://www.hepsiburada.com/login.aspx?returnURL=default.aspx bu adres, hepsiburada.com'daki üye sayfanıza girerken kullanıcı adı ve şifre girdiğiniz adres. Bende sertifikası doldu diye ikaz veriyor ve antivirüs girmememi öneriyor. Ben girdim gerçi 1-2 defa :) Siz de bir kontrol ederseniz sevinirim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Bende bi sorun yok Black Mesa yı kurmak için gerekiyordu site gayet düzgün çalışıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

1-2 aydır böyle. Ne opendns ne de google dns ile girilmiyor steam'e. Ayrıca own3d.tv de videolar filan da açılmıyor. Ototmatik dns le giriliyor sadece. Şu an otomatik dns ile hem steam hem de diğer sorun çıkaran siteler açılıyor sorunsuz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

otomatik dns ile sorun çözüldü.

Anarsistherif...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam ben girebiliyorum. Bence senin bilgisayarın ile alakalı bir durum söz konusu.

Ben de bir şey sorayım, https://www.hepsiburada.com/login.aspx?returnURL=default.aspx bu adres, hepsiburada.com'daki üye sayfanıza girerken kullanıcı adı ve şifre girdiğiniz adres. Bende sertifikası doldu diye ikaz veriyor ve antivirüs girmememi öneriyor. Ben girdim gerçi 1-2 defa :) Siz de bir kontrol ederseniz sevinirim.

‎17 ‎Aralık ‎2014 ‎Çarşamba 02:59:59  e kadar sertifika süreleri devam ediyor. buda senle alakalı bir problem gibi :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı
    RaNGeR bunu yazdı

‎17 ‎Aralık ‎2014 ‎Çarşamba 02:59:59  e kadar sertifika süreleri devam ediyor. buda senle alakalı bir problem gibi :D

Saol hocam, şimdi farkettim sadece bu bilgisayarda sorun çıkarıyor :P Kurcalayım bakayım düzelecek mi. Fikriniz varsa alabilirim.

Toplam Hit: 2716 Toplam Mesaj: 27