Steelseries Serbia V2 Telefonda Kullanılabilirmi ?
-
torpedo_XL bunu yazdımanhyak bunu yazdı
Heh hocam işte bu ürün senin o usb dalgasıyla aynı ürün. Jack girişi olan yerleri senin kulaklıktan çıkan kablo olarak düşün.
Anladım hocam. Ya zaten heray bir ürün gönderiyolar beleş beleş :d bidahakine jaklı alırım buna elleşmeyim ben en iyisi
-
hacilar benim anlamadigim eger o kabloyu keserse usb nin icinden 4 tane kablo cikacak 2 si +/- diger 2 side veri akisi icin peki bu adam bu kulakligi 3.5 mm jack a nasil bagliyacak bikere +/- olmasssa o kulakligin amfisi calismayacak ve digijatl olrak gelen veriyi sese ceviremeycek ancak senin o kulakliga cozumun su olur; haci kulakligin kablosunun girdigi yeri ac amfiyi sok, yerine 3.5 mm jakli kablo bagla kullan olur o kulakliginda bi anlami kalmaz o yuzden belki o resimde gosterdigin sistemle calisabilir. torpedo haci anlattiklarindan bi halt anlamadim eger benim soyledigim 1. sistemdeki kabloyu kesip ucuna jack takmayi planliyorsan, sen harbiden bosa okuyosun birak okulu git baska bi is yap(amfiyi kulaklik icinde var sayiyorum).
ayhun tarafından 26/Tem/13 17:05 tarihinde düzenlenmiştir -
ayhun bunu yazdı
hacilar benim anlamadigim eger o kabloyu keserse usb nin icinden 4 tane kablo cikacak 2 si +/- diger 2 side veri akisi icin peki bu adam bu kulakligi 3.5 mm jack a nasil bagliyacak bikere +/- olmasssa o kulakligin amfisi calismayacak ve digijatl olrak gelen veriyi sese ceviremeycek ancak senin o kulakliga cozumun su olur; haci kulakligin kablosunun girdigi yeri ac amfiyi sok, yerine 3.5 mm jakli kablo bagla kullan olur o kulakliginda bi anlami kalmaz o yuzden belki o resimde gosterdigin sistemle calisabilir. torpedo haci anlattiklarindan bi halt anlamadim eger benim soyledigim 1. sistemdeki kabloyu kesip ucuna jack takmayi planliyorsan, sen harbiden bosa okuyosun birak okulu git baska bi is yap(amfiyi kulaklik icinde var sayiyorum).
bende bunu yazmaya geldim :D
evet anfi katı kulaklığın içinde usb kabloyu keserek jak bağlantısı ile çalıştıramazsın ayhun dediği gibi kestiğin kablodan 4 tel çıkar 2 si + -5v anfi beslemesine gidiyor diğer 2 uç ise digtal veri girişidir jacklar analog anfilerde kullanılır kısaca o kablo kesilirse işinigörmez yazık olur :D