Stil Değişmek İstiyorum...
-

ensede böle saç güzel değil kanımca daha uzunu makbuldür :|
hacım sen git erkek kuförüne böle böle de ama önce saçını uzatman lazım
bilmem sen kaş olayına nasıl bakıyosun ama istersen bi düşün, örnek de vereyim :D
bide not bırakıyım;
amaç alternatif göstertmek
alınmamanı temenni ederim :|
-
sadece saçların arkasını uzatmayında :) ya komple uzatın yada normal şekilde bırakın :) ben şahsen uyuz oluyorum :)
-
o saçları kesin dik, şapkalı felan takıl.
Sadece sana ait sende görülen bi eşyanın olması çok önemli. Yani o kadar eşsiz de olmayabilir ama kolay bulunmayan bi aksesuar veya giysi.
Sık kullan senle özdeşleşsin.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Dur resmimi koyuyorum.
Edit:
Kameram yoktu. Bi tane fotom var yarım yamalak ama ona göre bişey artık. Boyum 1.70 biraz şişkoyum.

Not: Bu sıfattan bişe olmaz diyenin a.q. Ayrıca artık gözlükte kullanmadan gezebiliyorum. zaten 0,75 miyop
-----------------------------Abii Superr Murıddd bu stili :Dyap kızlar peşinde
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------bilmem sen kaş olayına nasıl bakıyosun ama istersen bi düşün, örnek de vereyim :D
-----------------------------
muahaha:D üzerindeki kıyafete bak:D Hey allaham:D bu adam ayrılsakta beraberiz dizisinde(takım elbise giyerdi mafya babasının sag koluydu:D) oynuyordu. buda takım elbise giymekten bunalıma girmiş sanırım:P -
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------Sert olma kırılırsın yumuşak olma Ezilirsin.
-----------------------------
adam son noktayı koydu bea :D
-
saçları ferdi tayfur'un gençliği gibi yap. gözlüğü çıkar,biitane oltu taşı tespih yap kendine, sonra git milletle felsefik tartişmalara gir. her kez şaşirsin . süprizlerle dolu bi insan sansinlar. ters köşe yap yani :)
-
al sana kendimden ornek vereyim
arkada su kdr sac birak
http://img515.imageshack.us/img515/6686/abcd0005do5.jpg
ancak bole goze batabilir
o zamanla bole oluyor ztn :):P
http://img256.imageshack.us/img256/4282/fffzy1.jpg
bide boydan gostereyim yaz $eysi :F
-
Parmaktan geçme terlikler süpermiş.
-
maymuna donmeden once tekrar bi dusun :) bayan görüşü istiyosan kendi stilin gayet iyi su anda.doğal ol kendilerine uymayan tarzları zoraki edinmiş erkeklere degil bayanlar herkez bitarafıyla gülüyo emin ol