folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Strateji Oyundan İyi Anlayanlar?

Strateji Oyundan İyi Anlayanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

Knights Of Honor.

pek güzel bişeye benziyo , bi indirip denemekte fayda var .

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

redalert2

battle for the middle earth serisi

bu arada strateji

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek
    Stronghold ve anno serileri iyi işcileri filan yönetemiyorsun ekonomi ve askeri anno serisi biraz geniş kapsamlıdır halkın hasta filan oluyor yangın çıkıyor vs :)

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

age of mythology

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

bfme2

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

heroes of might and magic 5 sistemin kaldırırsa 6 yı tavsiye ederim. beğeneceksin bence.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Red Alert 2 7 brutalı yendım

Age of mythlogy nasıl yazılıosa artık ondada en son sevıyeyı yenmıstım stratejıde rakıp tanımam !

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Star Craft ilk seri online oynıyacaktın vakti zamanında daha keyifli ve dengeli bir oyun halen bilmiyorum.

Keep Going !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hocam yukarı yazdım gene yzıyorum Sid Maiers CIV IV = Civilization 4 oyna 5 i o kadar sevmedim ama 4 iidir. http://tr.wikipedia.org/wiki/Civilization_IV

burda kısa bilgisi var  iloyuna ilk çağdan başlıyosun günümüze kadar geliosun tabi sağ kalırsan oyuun özellikle 2. seviyeden sonra oynamaya başladığın zaman azına sıçılabilitesi yüksek :) beter oynaman lazım bi ton ırk var kaynak var. mesala demir teknolojisini bulmadan haritada DEMİR kaynaklarını göremezsin. HORSEBACK RİDİNG var mesela onu yapmadan at üretemezsin. şimdi bu teknolojiyi buldun AT ın yok topraklarında gene AT la ilgili Unit çıkaramazsın onun için diplomasiye bakacaksın at veren varsa alıcan ayda sen teklif edicen adamdan alıcan ayda herife dalıcan alıcan :D oyun biraz kasıntıdır söliiim ama çok vakit alır yenilmeden devcam edersen en iyi ihtimal 8 9 saat oynarsın oyunu :) 

gerçi sen son seviyede teke tek girerim diosun ama bi dene bakam 4 5 seviyede kim kime girio :)

http://www.2kgames.com/civ4/

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

Red Alert 2 7 brutalı yendım

Age of mythlogy nasıl yazılıosa artık ondada en son sevıyeyı yenmıstım stratejıde rakıp tanımam !

7 brutalı mı yendin? hahaha :D Biz komünist olup süper silahlar açıkken 7 ülkeyi yenioduk.:D 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 3099 Toplam Mesaj: 22