folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Strateji Oyunları (İstek)

Strateji Oyunları (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Stronghold kesinlikle oynanması gereken bir strateji oyunu..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek
    stronghold ile başlamanı tavsiye ederim hocam. ortaçağ devri hayatının kattıkları da var oyunda, topuzlu adamlar zırhlı savaşçılar. ayrıca şehir hayatını ve aynı anda sınırlar ile olan güvenliğini kontrol altına almak çok zevkli. zaten stronghold'a başlasan stronghold crusader daha da hoşuna gidecek emin ol...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

şimdiye kadar oynadığım ve beğendiğim (bir strateji manyağı olarak )

Rise & Fall Civilizations at War

ı öneriyorum en iyi özelliği (başta gelen )

bildiğiniz klasik strateji oyunlarına ek olarak Q ya bastığınız da hero nuzun yerine geçip 3.şahız görüntüden savaşmanız

hem böyle  

hemde böyle

daha iyisini düşünme çok deli bir oyun arkasinda midway var

http://riseandfallgame.com/

Rise%20and%20Fall%20-%20Civilizations%20at%20War 

bunu oynamayan kalmasin =)  

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    ..anno serisi var.1503 var bide 1700 lü bişe.ikisinide oynadım savaşa dayalı değil pek daha çok ekonomi ve ada-sömürge şeklinde gelişiosun oyunda.çok ayrıntı va,şehir sistemi ve yollar çok önemli.

..warcraft ın stratejisi de güzel baya.zordur bilen kişilerle oynarsan yani.kasar.ama wow daha ön planda warcraft için.

..stronghold uzun süren multiler için birebir.her nekadar rush taktikleri sınırsız olsada hiçbi oyunumuz 2 3 saatten az sürmemiştir.belki biz fazla kafa yorduk bilmem orasını.ayrıntı çok.asker çeşidi çok.kaynak,meslek,vergi olayları sarıo baya.

..cossaks var.sınırsız nüfus seçeneği oyuna başka bi güzellik katıor.ama çok da adam çıkarırsan ortalık bok oluor:).yenisi çıktı.yeni dediim baya oldu.asker çeşidi süper çok geniş menzil önemli cephane ve bisürü ekipman da önemli.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

vala bilader strateji oyunları baımlısıyımdır sana onereceqlerim ; read alert 3- stronghold crusader -roma total war 3 - rise of nations - roma total şiddetle tavsiyem :F

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VitoCorleone
    VitoCorleone's avatar
    Erkek

Eğer red alert tarzı seviyorsan;

dune 2000 ,

Dominion - Storm Over Gift 3

bu iki oyunda yıllanmış şaraptır.. Yani onnumara kafası var ikisininde..

Gerçi yazmışlar ama bende altını çizme babında şey yapim Rise of nations da güzel oyundur.. Çıktığı dönem yılın strateji oyunu seçilmişti..

Hangi ölüm şarkısı, bu dilinden düşmeyen? Hangi öfkeyle yüzün, böyle karıştı yer yer, sana yan mı baktılar, bir şey mi söylediler? Bir şey dinleme artık, artık bir şey dinleme! Çağır, bütün günahkar ruhları cehenneme! Karşına, sahil, kaya, insan kim çıkarsa vur! Vur başına, alemde, kör, sağır, ne varsa vur! Sal her taraftan, dağdan, gökten, pencereden sal! Nihayet kala kala dünyada tek kişi kal!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Stronghold Crusader'ın üstüne bu alemde tanımam :)

ek olarak ;

Age Of Serisi
    Generals falan filan.

[22817//kaanabak]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek

Stronghold Crusader favorimdir sürekli oynarım

ayrıca oyunda Selahaddin Eyyubi de var:)(Saladin)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek

Wala çok süpersiniz.Bu arada bu oyunlardan elinde olan yetenekli bir mürid kardeşm warsa upload edebilirse süper olur.Hepinizin eline sağlık..

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

starcraft oynamayn adam ben strateji oynadım demesin :) şaka tabide, starcraft tavisye ederim

Billizard imzasını gördüğün her strateji oynunu oynayabilrsin.

ayrıca sc severlere burdan sesleniyorum

itina ile ]T[-P kasılır, uzun zamndır bıraktım ama bi kaç dayaktan sora toparlarız heralde :)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 4068 Toplam Mesaj: 27