Strateji Oyunları (İstek)
-
Stronghold kesinlikle oynanması gereken bir strateji oyunu..
-
stronghold ile başlamanı tavsiye ederim hocam. ortaçağ devri hayatının kattıkları da var oyunda, topuzlu adamlar zırhlı savaşçılar. ayrıca şehir hayatını ve aynı anda sınırlar ile olan güvenliğini kontrol altına almak çok zevkli. zaten stronghold'a başlasan stronghold crusader daha da hoşuna gidecek emin ol...
-
şimdiye kadar oynadığım ve beğendiğim (bir strateji manyağı olarak )
Rise & Fall Civilizations at War
ı öneriyorum en iyi özelliği (başta gelen )
bildiğiniz klasik strateji oyunlarına ek olarak Q ya bastığınız da hero nuzun yerine geçip 3.şahız görüntüden savaşmanız
hem böyle
hemde böyle
daha iyisini düşünme çok deli bir oyun arkasinda midway var
bunu oynamayan kalmasin =)
-
..anno serisi var.1503 var bide 1700 lü bişe.ikisinide oynadım savaşa dayalı değil pek daha çok ekonomi ve ada-sömürge şeklinde gelişiosun oyunda.çok ayrıntı va,şehir sistemi ve yollar çok önemli.
..warcraft ın stratejisi de güzel baya.zordur bilen kişilerle oynarsan yani.kasar.ama wow daha ön planda warcraft için.
..stronghold uzun süren multiler için birebir.her nekadar rush taktikleri sınırsız olsada hiçbi oyunumuz 2 3 saatten az sürmemiştir.belki biz fazla kafa yorduk bilmem orasını.ayrıntı çok.asker çeşidi çok.kaynak,meslek,vergi olayları sarıo baya.
..cossaks var.sınırsız nüfus seçeneği oyuna başka bi güzellik katıor.ama çok da adam çıkarırsan ortalık bok oluor:).yenisi çıktı.yeni dediim baya oldu.asker çeşidi süper çok geniş menzil önemli cephane ve bisürü ekipman da önemli.
-
vala bilader strateji oyunları baımlısıyımdır sana onereceqlerim ; read alert 3- stronghold crusader -roma total war 3 - rise of nations - roma total şiddetle tavsiyem :F
-
Eğer red alert tarzı seviyorsan;
dune 2000 ,
Dominion - Storm Over Gift 3
bu iki oyunda yıllanmış şaraptır.. Yani onnumara kafası var ikisininde..
Gerçi yazmışlar ama bende altını çizme babında şey yapim Rise of nations da güzel oyundur.. Çıktığı dönem yılın strateji oyunu seçilmişti..
-
Stronghold Crusader'ın üstüne bu alemde tanımam :)
ek olarak ;
Age Of Serisi
Generals falan filan. -
Stronghold Crusader favorimdir sürekli oynarım
ayrıca oyunda Selahaddin Eyyubi de var:)(Saladin)
-
Wala çok süpersiniz.Bu arada bu oyunlardan elinde olan yetenekli bir mürid kardeşm warsa upload edebilirse süper olur.Hepinizin eline sağlık..
-
starcraft oynamayn adam ben strateji oynadım demesin :) şaka tabide, starcraft tavisye ederim
Billizard imzasını gördüğün her strateji oynunu oynayabilrsin.
ayrıca sc severlere burdan sesleniyorum
itina ile ]T[-P kasılır, uzun zamndır bıraktım ama bi kaç dayaktan sora toparlarız heralde :)