Stratejik Boyuttaki Referandum Anketi
-
ya ben kimle konuşuosam herkes bitti artık hayır bitti diolar doğru inci de hayır a yüklenmiş ewet önde die ama hala önde :S ben bi kere daha akp başa gelirse bu ülkenin kendini toplayabileceğine inanmıorum :S
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
ya ben kimle konuşuosam herkes bitti artık hayır bitti diolar doğru inci de hayır a yüklenmiş ewet önde die ama hala önde :S ben bi kere daha akp başa gelirse bu ülkenin kendini toplayabileceğine inanmıorum :S
-----------------------------Aslında biraz daha geniş bir açıdan da bakılabilir olaya, akp önümüzdeki genel seçimlerde olası bir koalisyon olursa meclise giremez ama ekonominin gerçek tarafından bakarsak, halimiz kötü. Başbakan ihracat şu kadar arttı diyor ama ithalatın ne kadar arttığını söylemiyor. Bununla ilgili okuması gereken, izlenmesi gereken çok program yapıldı çok yazı yazıldı ama şu anda bulabildiğim şu var;
http://ugurcivelek.blogcu.com/dis-ticaretteki-rekorlarin-anlami/2875248
Mevzuya dönersek, başa akp harici başka bir parti geldi ve ekonomiyi düzene sokmak için halkı biraz sıkması gerekicek, malum elimizde pek birşey kalmadı çoğu satıldığı için :). Halk her zamanki gibi ülke iyiye gidiyor demiyecek ve ben ne kadar rahat yaşıyorum diye bakacak. Bu durumda akp tekrar belki daha yüksek bir oyla bir sonraki seçimde tekrar başa gelebilir.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hocam senin çevren senin gibi düşünür bende etrafımda kime soruyosam evet diyor bence zaten evet çıkcak sandıktan.
-
@Weldox
herhalde herkesin oyu birdir ben aksini mi idaa ettim ayrıca genelleme yaptım hemen acıtasyon :D şimdi ağlasam bana da oy verirsin :D
-
Tabi ki yakın çevrede durum o şekilde olacaktır, gayet normal. Şu anda yaz tatilinde ıspartadayım. Sanayide geziyorum ve sorduğum birçok kişi hayır vereceğini söylüyor. Garip bir durum var ama hayır diyenlere sebebini sorduğumda daha geniş bir cevap alamadım. En son bir tornacı " Bu diğer maddelerin önünü açar, beni her 5 senede bir ehliyet sınavına sokarlar ondan hayır vericem" dedi :).
-
referandumdan evet çıkacağı belli işte neyi tartışıyonuz ki benim de evet
-
SÖZÜM DEVRİMCİLERE
12 EYLÜL ANAYASASI DEĞİŞSİN DEYİP DURUYORLARDI ŞİMDİ DEVRİMCİLERİN EN BÜYÜK DERNEĞİ HAYIR VERİCEZ DEDİ BU NASIL BİR DÖNEKLİKTİR?
SİZİN DEVRİMİNİZE VERİYİM DİYESİM GELİYOR AMA DEMİYORUM DÖNEKLİĞİ BİR DERNEK YÜZÜNDEN TÜM DEVRİMCİLERE MAL ETMEK İSTEMİYORUM
İNŞAALLAH GAZA GELİPDE HAYIR VERMEZLER YILLARDIR ASKER ANAYASASI İSTEMİYORUZ DİYE BAĞIRIYORLARDDI
(BENDE BİLEREK BÜYÜK YAZDIM BAĞIRIYIM AZICIK :)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ben sizleri hala anlayamıyorum :D
-
@pcdoktor
Hocam bunun şu şekilde açıklamaya çalışayım sana;
{
İş yerinde verilen yemekten et çıkmadığı için diyorsun ki "ben yemekten memnun değilim, değiştirilsin adam gibi yemek istiyorum"
İşverenin de sana tamam diyor değiştirecem ve yeni menüde yine hiç et yok, sevmediğin yemekler yine var.
Sen bunun üzerine oh be çok şükür yemek menüsü değişti diye onay verirmisin?
}
Aynı şekilde düşün hocam :).
-
eh üstteki haberlerlerde akpci bi site olduğunu anlamadınızmı bu kadar olması bile başarı.
lakin fakatki öyle değildir
%70 evet çıkacağa benziyo :/