Street Fighter
-
hala street fighter 2 buçuk oynayan var mı?
-
yok, galiba bi tek sen oynuyosun -
valla galiba öyle
-
13 15 yaslari arasindayken atari salonlarinin populer oyunuydu.. street fighter 2nin tum elemanlari ile oyunu bitirmek icin kasmis ve basarmistim.. 2.5 3 4 5 felan diye 50bin tane abuk sabuk versiyonu cikinca tadi tuzu kalmadi..
-
final fight guzeldi.. onu cok oynardim.. ne jeton harcamistim bitirmek icin .. haggar cody peeahhh ...
-
2 oynuyorum stres atmak için
-
Ultima online oynuo herkes.Sizde gelin gayri
-
o ne ki?
-
turkish bunu yazdy:
-----------------------------
13 15 yaslari arasindayken atari salonlarinin populer oyunuydu.. street fighter 2nin tum elemanlari ile oyunu bitirmek icin kasmis ve basarmistim.. 2.5 3 4 5 felan diye 50bin tane abuk sabuk versiyonu cikinca tadi tuzu kalmadi..
-----------------------------
balla o bir ton abuk subuk versiyon konusunda haklisin abi.
bende 7-11 yaslari arasinda bir sokak asagidaki lunaparkin ateri salonunda az zaman gecirmamistimdir.
-
denk gelirse yolumun uzerinde bir oyun salonu, usenmeden gider atarim 1-2 el sf 2.5 ken ve vega ile.
-
En iyisi bence king of fighter ve tekken. En cok onlari oynardim. Onlarin bilgisayar surumleride var. CapCom firmasi cikarmis.
Tum oyunlar var. Cadillac ve Dinasour, captain commando falan. Ben sıkılınca onları oynuyorum. Onların yerini alamıyor yeni oyunlar
Toplam Hit: 7079 Toplam Mesaj: 22