Street Fighter II' Da Ken Ve Ryu Bazen Kırmızı Renk Bomba Atması Üzerine
-
Atari salonlarında oynadığım sırada arkadaşlar bazen ken ve ryu bomba attığı zaman rengi kırmızıya yakın bir renk turuncu gibi bir hal alırdı, pc de emulatör ile oynarken de öyle olurdu neden atardı o bombayı ya da nasıl o o rek atılır o bomba,
-
Bomba derken hadoken (aduket) den mi bahsediyorsun anlamadım.
-
Ben neden varim tarzinda bir aydinlanma oldu, kucukken hic bu konu ustune dusunmemisim :)
okadar harcliklarimi verirdim
-
Evet bomba atarken Adukent derdi, bomba işte aşağı ileri el tuşuna basınca atıyor mavi renkli, ama arada turuncuya yakın bir renk olarak atardı hep aklımda kalmıştı neden o renk attığı,
http://www.youtube.com/watch?v=ePJsX2YdqAs
21 saniyede de mavi renkli olarak atıyor zaten genelde mavide arada atardı turuncu renge yakın olanı,
-
Dediğim bomba türü videonun 2 dakikasının 1 nci saniyesinde var, arada o renk atardı bombayı arkadaşlar hem ryu hemde ken aynı renk olarak atardı bazen bombayı,
http://www.youtube.com/watch?v=ePJsX2YdqAs
-
Hocam o tamamen programcıların oyuna koyduğu bir easter egg. İlk 3 street fighter oyununda bu easter egg mevcut. Arada random turuncu renk çıkıyor.
-
combo yaptikca fx pointsti sanirim adini hatirlamiyorum ama bi puan kasiyosun. point bar dolunca special move olarak atiyor onu.
ama sen yat artik dayi yazma tarzin bile degismis
-
Huerfanos bunu yazdı
combo yaptikca fx pointsti sanirim adini hatirlamiyorum ama bi puan kasiyosun. point bar dolunca special move olarak atiyor onu.
ama sen yat artik dayi yazma tarzin bile degismis
Olm siz o küçük kasetli atarilerle oynarken bende Alamanyalardan gelmiş nintendo vardı. siz süper mario bros. oynarken bende atlı mario uçan mario vardı. kaçınız oynadı bunları :D :D :D çok havalıydı lan atarim. şimdinin ps 4 ü yeminle halt etmiş. hala çalışıyordu bulursam çıkarıp kurcam özledim :D
Hoca soruna gelince üstte puan doluyor ya muhtemelen ona baglı belli puanlarda random olarak geliyor yapılan comboya bağlı olma ihtimali de var. niye bu kadar takıldın buna, yada üzerinden 1 milyon sene geçtikten sonra onu aklına getiren şey nedir çok merak ettim :)
-
hocam fark ettıysen turuncu olanı daha bı hızlı gıttı onunda ozellıgı odur belkı yanı 2 tur bomba atıo olabılır bırı mavı normal hızda dıgerı turuncu (onuda buyuk ıhtımal bellı bıse oldukdan sonra yanı bellı bı poıntten sonra yada ne bılım baska bıseyden sonra..) yüksek hızda bi atış olabılır kanımca
-
Hocam
down, forward, punch ile hadoken atılırdı,
back, down ,forward, punch ile ateşli hadoken atılırdı. streetfighter 2.5 dan sonraki versionlarda vardı o.
Bu eski oyunların sesleri grafikleri adamı bir başka sarıyor. bunları oynamayanlar bilmez, öle 2 senede demode olan oyunlar değildi bunlar, street fighter, final fight, cadillac&dinasours gibi efsaneler hiçbizaman unutulmuyor bak 15 sene geçmiş adam ateşli hadoken atamamış içinde ukte kalmış gelmiş konu açıyor. bi başkaydı o oyunların keyfi
Ha bide atari salonlarında tuhaf versionlar çıkmıştı streetfighterin populeritesinin dustugu zamanlarda shoryuken atarken bi yandan 3 hadoken fırlatıyordu, cıvkı çıkmıştı ama o neydi hiç çözemedim, patchli bir version falanmıydı acaba? pcde fln görmedim onu hiç.
HolyOne tarafından 17/Ara/13 07:51 tarihinde düzenlenmiştir -
su atiyor hoca su
normalde o ozelligi olmasada baldrog'da suyla bir guy'in alexpu bumerangini atar arada.. 2.5+ versiyonlardan bahsetmiyorum bildigin 2 de