folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Stronghold Crusader Dowland...!!

Stronghold Crusader Dowland...!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    Bir  ara bagımlılık yapıyordu bende  (:

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek
    pc_worm bunu yazdı:
    -----------------------------
    Öncelikle,kesinlikle boylesine büyük bir şeyi tek dosya olarak indirmeyi tawsiye etmediğimi bildirmek isterim.Hele hele bağlantın 512'den aşşağıysa asla deneme bence çünkü iki üç gün sonra iner :)
    Bunla birlikte http://www.utorrent.com/download.php önce bu programı çekiyorsun ve kuruyosun.Akabinde

http://www.mininova.org/tor/339447
     adresindeki Download this torrent! linkine tıklıyorsun ve inen şeyi o indirdiğin

programla açıp downloadın bitmesini bekliyorsun.ISO olarak inecek torrent bunuda Nerodaki Kalıba yazdır'a tıklarak cd'ye

yazdırırsan tamamdır hocam... He ama iso olmasın bende cd writer yok dersen buyur

http://www.mininova.org/tor/447116
     adresindeki Download this torrent! linkine tıkla ve anlattığım işlemleri uygula..

1versiyonu olup olmadığı yazmıyor ama boyutu 654.81 megabyte olduğuna göre sanırım senin dediğin çünkü diğeri 2Cd likmiş..

-----------------------------

Kardeş Verdiğin İkinci linkten  İndiriyorum birinci Linkten Dowlanda Başlamıyor. Bunda nasıl olacak anlattıklarımı uygula demişsin ama birinciyi anlatmışsın sen :) bi açıklama yaparsan sevinirim kardeş.

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

dai para vermyeceksem diyeceksen indir ama paranın lafı yok diyorsan ve hiç bir cd cide bulamıyorsan kadıköyde buluşup sana vereyim bir kopyasını

ayrıca oynamak istiyenolursa hep bereber oynayak zevkli olur 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hocam aynen 1linkte ne yapman gerektiğini anlattıysam diğeri içinde geçerli sadece Nerodan kalıbı yazdır'a tıklamana gerek yok. İndirdiğin şey bir torrent dosyasıdır.Ben sadece torrent indirmeyi bilmiyosundur belki diye yazdım onları ama downloada basladığına göre demekki gereksizmiş :) Yapman gereken başka birşey yok hocam Cd'ye yazdır direk yada cdye yazdırmıcam bilg'e kurup oynucam diyosan sen bilirsin işte..Nasıl istersen.. Yapman gereken başka birşey yok :)

jack daniels 160 yaşında
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delidervis
    delidervis's avatar
    Erkek
    muhtesem bi oyun basından 7-8 saat kalkmayıp zevk olsun diye savaşmayıp ticaret yaptığım cok oluodu :D süper bi hayal tasarımı oyun.. :) tşkler linkler içn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

aynen acayip bir oyun strateji oyunları içinde bir onu oynarım bitde star craft ı oynarım.

pc_worm kardeş oyunu indirdim tmm saol kurdumda hatta ama bir sorun daha var:D

oyun english ce değil abi almancamıdır ruscamıdır nedir anlamadım. english yaması varmı bi bilginiz varmı arkadaşlar.

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
Toplam Hit: 3858 Toplam Mesaj: 17