folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder STV'nin Ergenekonu Ele Alması

STV'nin Ergenekonu Ele Alması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Bu SamanyoluTV kadar berbat bir kanal görmedim. 19 Şubat 2010 Cuma akşamı bir yerde bulunma sebebimle bir nevi zorunlu bu kanalı izliyorum. (aslında 1 haftadır büyün annem ve büyük babamda kaldığım için izliyorum bu kanalı) Kollama diye bir program var şu an. Programdaki konuda ergenekonu ele almışlar benzetmelerle. Mesela ergenekon iddianamesinde Kanal B, Başkent Üniversitesi ve Hastahanesi sahibi Mehmet Haber alın cumhurbaşkanı olacağına dair olaylar var bilirsiniz. Bunlarda benzetmelerle bakın neler yapmışlar: Şuan izlediğim bölüme göre bir adam var. Adamın adı haberal değil "Hazırol", Mehmet haberal a benzeyen bir oyuncu. Oyuncu rolü gereği karısını aldatıyor. Milleti zehirliyor. İşte büyük bir hastahane sahibi. Memleketi karıştırmak isteyen dış güçlerle ilişki içinde. Dizide anlatılana göre Zamanında yasa dışı böbrek nakli yaparak para kazandığını söylüyor. Hatta şu an bir cümle etti "Benim köşke çıkmam için senin ölmen lazım kusura bakma" diyerek birini öldürüyordu. İkinci bir olayda güncel bir olaydan örnek vererek Peygamber olayını yasa dışı güçlerin mhp ye kendilerinin verdiğini mhp nin kalan kısımlarını ele geçirmek için yaptıklarını söylüyor.(MHP de milliyetçi parti olarak geçiyor) Şimdi bunları niye yazıyorum. Kimseyi savunmak amaçlı yazmıyorum.Zira umrumdada değil.Burada Anneannem ve dedem bulunuyor ve aralarında şöyle bir konuşma geçti anneannem:"-Bu doktor kim" Dedem"-Yav şu başkent üniversitesinin sahibi var ya işte o mehmet haberal". Yani bir nevi akıllarına bu konu işleniyor. Şimdi bu, APAÇIK beyin yıkamadır. Mehmet Haberal suçlu mudur? Bilmiyorum! Zira buna hukuk sistemimiz karar verecektir. Şimdi millet çullanacak "sen ergenekoncu musun?" "senin gibiler yüzünden devlet bu hale geliyor", "KAFİİİRR" cart curt. Saçmalamayın kardeşim. Bende sizin gibi bu memleketin müslüman Atatürk'çü bir çocuğuyum. Memleketime zarar gelmesini istemem elbet herkes gibi. O yüzden salak salak konuşmaya cürret etmeyin. Sorum Şu: Müslümanlığın neresinde suçluluğu belli olmamış birine iftira atmak var? Yada Türkiye siyasetiyle hiçbir ilgim yok diyen FG'nin kanalındaki bu programlar neden akp'yi över diğerlerine söver nitelikte. Bu cümleleri sadece bu dizi için söylemiyorum. Bu kanaldaki 1 haftalık gözlemlerime göre söylüyorum(diziler programlar vs.vs.). Bir tek "Tek Türkiye" diye bir dizi var onu beyendim pek siyaset karıştırmamışlar hatta izlenebilir seviye diyebilirim. Şimdi kimse bana senin hüsnü kuruntun demesin. Aklı olan sadece şu diziye bakarak amacının ne olduğunu anlar. Ben burada kimseye STV yi izlemeyin şu kanalı izleyinde demiyorum. Zira Türkiye'de medya diye birşey olmadığına inanıyorum. Saygılar

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

stv izleyenin kafasi saman.

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

tigin59 bunu yazdı:
    -----------------------------

doğru söze ne hacet

Hayırlısı...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

tigin59 bunu yazdı:

Kardeşim saman diyemezsin SAF dersin. Bak büyük anam büyük babam izliyor burada kendileri 80 yaşlarındalar.

Bu saflıklarını kullananlara saman demen lazım. Bu FG'nin kanalı değil mi? Senelerdir sevmiyorum bu cemaat kavramınıda FG cemaatinide bu gün iyice iğrendim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Sır kapısı prgramlarında da kariyer yapmak isteyen kadın hep kötü yola düşer filan böyle gerici zihniyet var bunlkarda tek türkiye dede bazı adamlar var kalpaklı malpaklı devletin adamı güya onları da devletin adamı ölümsüz kahramanlar diye bir dizileri daha var merak amaçlı bir kaç bölümünü izledim uzman çavuşlar ve erler resmen tüm orduyu onlar yönetiyor subaylar pasif etkisiz eleman rolunde halka böyle lanse ediliyor

haber bültenleri ise tam komedi a.k her önlerine hükümete muhalefet eden adama ergenekoncu demekle görevlendirmişler kendilerini oturuyorlar kalkıyorlar millete ergenekon masalını aşılıyorlar

zaman gazetesi de aynı şey gazeteyi bir açıyorum alaaah herşey güllük gülistanlık ekonomide filan onca halk palavracı sanki

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Adamlar ergenekon çıktığından beridir haberlerinde sadece ETÖ kelimesi dönüyor :S Saçma sapan diziler yapıyorlar paso Ergenekon felan yazık hocam çok yazık... Deniz Feneri çıktığında pek fazla bişiler duyamadık nedense.....!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Sır kapısı prgramlarında da kariyer yapmak isteyen kadın hep kötü yola düşer filan böyle gerici zihniyet var bunlkarda tek türkiye dede bazı adamlar var kalpaklı malpaklı devletin adamı güya onları da devletin adamı ölümsüz kahramanlar diye bir dizileri daha var merak amaçlı bir kaç bölümünü izledim uzman çavuşlar ve erler resmen tüm orduyu onlar yönetiyor subaylar pasif etkisiz eleman rolunde halka böyle lanse ediliyor

haber bültenleri ise tam komedi a.k her önlerine hükümete muhalefet eden adama ergenekoncu demekle görevlendirmişler kendilerini oturuyorlar kalkıyorlar millete ergenekon masalını aşılıyorlar

Evet katılıyorum. Haber bültenleri rezalet ötesi. Her eleştirene bir itici betimlemeler, cümleleri seçilerek siyasi parti liderlerinin laflarını yayınlamalar. Rezalet.

Olayın en kötü kısmı ben müslümanım diyenler iftiranın, beyin yıkamanın hasını yapıyorlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

kardeş benim annem babam da izliyo????? ama fikrim aynı

Hayırlısı...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Terörizm.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

etö etö diyorlar daha mahkeme aşamasında ki kişilere daha sonuca varmamış neyin ne olduğu hakim tarafından belirlenmemiş bir dava daki insanları nasıl terörist diye lanse ediyorlar hakim kararını versin desinki bu admalara teröristtir buda bir terör örgütüdür de görülmekte olan mahkeme sonucunu etkileyecek ithamlarda nasıl bulunabilirsin sen rtük neden ses çıkarmıyor bunlara Adamlar teröristlerse çeksinler cezalarını en ağır şekilde madem mahkeme ortada görelim sonucunu yanlış anlaşılmasın dediklerim

böyle yandaşlık görülmedi hayatında zaman gazetesinden başka bir gazete okumayan stv den başka bir kanal izlemeyen bir zihniyetle tutup neyi tartışacaksın ki bu forumda bile böyle adamlarla tartışmaya çalışıyoruz birşeyleri anlatmaya çalışıyoruz ne anlatacağız nato kafa nato mermer

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kanal d de aynı yanlı medyayı yapıyor samanyoluda ona karşı yapıyor.Yani kanald bişi değil samanyolu bişi.Lan o kanald nin enkro meni olan Mehmet Ali birant daha konuşmayı bilmiyor.Madridin midyat ilçesi dedi :D:D:D:D:D daha neler nelr.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 1840 Toplam Mesaj: 14