Şu 3 Telefona Bakarmısınız
-
+ KDV var değil mi?
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------
+ KDV var değil mi?
-----------------------------kdv dahil 355 tl oluyor monte.
-
monte iyidir ama 3. sınıf bir telefondur o kadar para etmez , bu arada dokunmatik konusundada capacitive ekran daha iyidir,profesyoneldir parmağını dokundurmana yakın o sezer :)diğerlerinde verem olursun tırnağınla ekranı çizersin ,monte kullandım,5800 kullandım htc Touch 2 kullandım hepsi bok gibiydi,sonra gg de iphone 2g gördüm capacitive ekranlı bir cihaz istiyordm appstore'da cabası :) 310 TL de anlaştık kız çok övüyordu tel'i ama yinede ben risk budur demiştim aldım ve kullanıyorum cidden kat kat fark var , acelen yoksa sende benim gibi bi araştırma evresi ayır kendine , şu anda dandik bir samsung,nokia,lg alacağın fiyata iphone 2g alıyorsun.
-
5800 ,)
-
Lemuria bunu yazdı:
monte iyidir ama 3. sınıf bir telefondur o kadar para etmez , bu arada dokunmatik konusundada capacitive ekran daha iyidir,profesyoneldir parmağını dokundurmana yakın o sezer :)diğerlerinde verem olursun tırnağınla ekranı çizersin ,monte kullandım,5800 kullandım htc Touch 2 kullandım hepsi bok gibiydi,sonra gg de iphone 2g gördüm capacitive ekranlı bir cihaz istiyordm appstore'da cabası :) 310 TL de anlaştık kız çok övüyordu tel'i ama yinede ben risk budur demiştim aldım ve kullanıyorum cidden kat kat fark var , acelen yoksa sende benim gibi bi araştırma evresi ayır kendine , şu anda dandik bir samsung,nokia,lg alacağın fiyata iphone 2g alıyorsun.
-----------------------------saol yorumun için Iphone2g nerden bulayım :S
-
ahMETaLy bunu yazdı:
5800 ,)
-----------------------------nokıaya oldum olası gıcığım hoca be
-
Monte'yi yazın Almanya'dan 100 Euroya almıştım :) fiyatına göre süper diyerek ( türkiyede 450-500 civarıydı) :)) Türkiye şartlarını düşünüldüğünde hala fiyatına göre güzel telefon.
-
Hacı madem alıcan android al boşver monte filan. LG GT540 Optimus daha iyi bence gsmarena'dan bak işlemcisine ramine filan.
-
AMpul bunu yazdı:
Hacı madem alıcan android al boşver monte filan. LG GT540 Optimus daha iyi bence gsmarena'dan bak işlemcisine ramine filan.
-----------------------------kardeş ne bileyim kafam karıştı bi yandan dediğin gibi android aklıma geliyor.
ama montede iyi telefon.
-
aga sülfür varmı sülfür hectorian soruyor varsa yolla :D asasasasas