Şu 5+1 Nasıl
-
Logitech 5+1'ler var uygun fiyatlı onlara bi bak hocam. Eminim içine de sinecektir.
-
2008 mi 2009 mu neydi mavibilgisayar die bi site vardı indirimle 200 liraya logitech g51 almıştım, hala sorunsuz kullanıyorum. Logitech in ürünleri ömürlük oluyor, para vermişken düzgün bişi almanızı tavsiye ederim.
-
35w ise yaramaz
-
Rms gücü ses olarak 70w olmali bass olaraktanda en az 500 rms olmali ki bi işe yarasin. Tabi biraz tuzlu olur. Senin ürün tatmin etmez seni 100 tl daha koyup biraz daha iyi birsey bak dedigim gibi watt yüksek bir cihaz bak
-
Hocam ses sisteminde logitech 'ten baskasini onermem. Logitech z506 kullaniyorum çok memnunum. Evi yerinden hoplatayim müzik dinlerken diyorsan ikinci el z5500 bakabilirsin :) camlardan uzak tut ama
-
RimPalace bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
Toplam güç 35 w mı diyo ben mi yanlış gördüm,, hocam 35 w 5+1 mi olur, çok zayıf :/
kaç önerirsiniz ?
Logitech in x540 modelini kullanıyorum toplam 210 w mı ne ev için yeterli performansı veriyor, 2+1 ler bilem 60 70 w ve üzeri değerler veriyor
-
ucuz yollu ama performans alabileceğiniz 5+1 sistemler için x540 ayarı sistemler ideal. ben de bu sistemi kullanıyorum. 35 watt biraz az gibi (x540 toplamda 70W lık hoparlör gücüne sahip). 5+1 film izliyorsanız ve hoparlör yerleşimini ona göre yapacaksanız gerekli, onun dışında çok da gerekli değil. Yani 5 tane hoparlörü yan yana koyacaksanız kesinlikle almayın. Onun yerine 2+1 almanızı öneririm.
-
Logitech Z5500 tek geçerim.