Şu 5+1 Nasıl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Logitech 5+1'ler var uygun fiyatlı onlara bi bak hocam. Eminim içine de sinecektir. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

2008 mi 2009 mu neydi mavibilgisayar die bi site vardı indirimle 200 liraya logitech g51 almıştım, hala sorunsuz kullanıyorum. Logitech in ürünleri ömürlük oluyor, para vermişken düzgün bişi almanızı tavsiye ederim.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

35w ise yaramaz

KNOWLEDGE IS POWER!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Rms gücü ses olarak 70w olmali bass olaraktanda en az 500 rms olmali ki bi işe yarasin. Tabi biraz tuzlu olur. Senin ürün tatmin etmez seni 100 tl daha koyup biraz daha iyi birsey bak dedigim gibi watt yüksek bir cihaz bak 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Hocam ses sisteminde logitech 'ten baskasini onermem. Logitech z506 kullaniyorum çok memnunum. Evi yerinden hoplatayim müzik dinlerken diyorsan ikinci el z5500 bakabilirsin :) camlardan uzak tut ama

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı
    piiiranha9242 bunu yazdı

Toplam güç 35 w mı diyo ben mi yanlış gördüm,, hocam 35 w  5+1 mi olur, çok zayıf :/

kaç önerirsiniz ?

Logitech in x540 modelini kullanıyorum toplam 210 w mı ne ev için yeterli performansı veriyor,  2+1 ler bilem 60 70 w ve üzeri değerler veriyor 

..Morali hep bozuk olan insan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

ucuz yollu ama performans alabileceğiniz 5+1 sistemler için x540 ayarı sistemler ideal. ben de bu sistemi kullanıyorum. 35 watt biraz az gibi (x540 toplamda 70W lık hoparlör gücüne sahip). 5+1 film izliyorsanız ve hoparlör yerleşimini ona göre yapacaksanız gerekli, onun dışında çok da gerekli değil. Yani 5 tane hoparlörü yan yana koyacaksanız kesinlikle almayın. Onun yerine 2+1 almanızı öneririm.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Logitech Z5500 tek geçerim. 

Toplam Hit: 1932 Toplam Mesaj: 19
5+1