Su Aboneleği Alıcam, Tavsiyeler Ve Ücretler?
-
Merhaba Arkadaşlar,
Evime Damacana su aboneliği alıcam, hangi ürünü almayalım ?
Ücretler, kalite ve kampanyalar hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Burada olan markalar, bildiği kadarı ile ; Erikli, Nestle, Korusu, Alaçam, Şeker Su bilmediğim de vardır mutlaka...
Bu doğrultuda ücretleriyle beraber hangi markayı tavsiye edersiniz?
Teşekkürler.
-
amk bi damacana suyudamı danışıyon :)
paran varsa erikli al yoksa paranın yettiğini al :D amk hepsi aynı yere dökülmüyomu
-
fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yok, erikli içiyoruz şirkette her ürünün tadı aynı değil.
o yüzden tadı güzel ve uygun fiyatı kullanan varsa diye sordum.
suyu da mı soruyorsun, evet son su olaylarından sonra soruyorum...
-
erikli yada nesle diğerlerinin hepsini denedim nerdeyse hiç birinde düzgün tat yok
-
aboneliğe vereceğin parayı benzine ver git kendi suyunu kendin doldur köylerde falan vardır öyle yerler ankaradaysan adres veririm
-
Erikli ve Nestle'nin içimi çok yumuşak. Fakat yumuşak su tüketiminin bağışıklık sistemini zayıflattığı kanıtlandı. Bu sebeple diğer markalara yönelmeni tavsite ederim.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı
Erikli ve Nestle'nin içimi çok yumuşak. Fakat yumuşak su tüketiminin bağışıklık sistemini zayıflattığı kanıtlandı. Bu sebeple diğer markalara yönelmeni tavsite ederim.
İyiki suyu bile sormuşum ;) Güzel faydalı bilgiler geliyor...
-
mettoman bunu yazdıaboneliğe vereceğin parayı benzine ver git kendi suyunu kendin doldur köylerde falan vardır öyle yerler ankaradaysan adres veririm
adam ben uğraşmayım su kendi gelsin diye abonelik alıyo sen git köyden doldur diyon. ayrıca su alacam diye konu mu olur amk
-
Ben doldurur getiririm hocam Beykozun mis gibi serin dağ suyundan, damacanası 10 TL :)
-
ucenmi bunu yazdı
erikli yada nesle diğerlerinin hepsini denedim nerdeyse hiç birinde düzgün tat yok
adam akıllı su tatsız olur zaten. suyun tadı olmaz.
tadı varsa katkı vardır (doğal gelen maddeler ya da sonradan eklenen klor gibi)
kullandığınız suyun pH'ı 7.3'e yakın ancak biraz yüksek olmasında fayda var. 7.4 - 7.5 gibi.
kanımız bazik, azıcık bazik olmasında yarar var :)
su getirme dersinden bilgiler
ek olarak ben erikli'yi beğenmiyorum, zaten pH'ı aradığım seviyelerde değil 8 civarıydı.
en son edit: iç gitsin hocam birini bu kadar kurcalamaya gerek yok.
su getirme hocamız (prof) zaten türkiyede tanındık birçok markanın bile içmeye elverişli olmadığını söylemişti.
kasmaya gerek yok.
yazmiyim dedim de dayanamadım gene :)
http://uyumluyasam.com/questions/372/i%C3%A7me-suyu-al%C4%B1rken-nelere-dikkat-etmeliyim
google'ın gücüne de biraz inanalım
YekteranBaymedir tarafından 24/May/13 13:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Erikli
Hayat
Pınar madran
Bunların içimi rahattır. Eğer ben sert su severim diyorsan kalsiyum oranı yüksek sulara bakabilirsin. Tabi bunun için her markayı gezip içindeki maddelere tek tek bakman en fazla kalsiyum içerenini alman gerekir.