Şu Anda İlgilendiğiniz Proje(Ler)
-
yıllardır ıkı ses tonunu birbirine benzetmeye calısıyorum ornek: alinin sesini velinin sesine benzetip ve ali ile velinin ewini arayıp daşşak gecmek mesela. ama bir yere kadar oluyor biryerden sonra olmuyor. ne yapsak ya. ses yazılımcılarından yardım mı alsak ama o ibnelerde yardımcı ollmaz ki. en son japon bir fizik muh. bana istediğim kodları verdi ama yine benım ıstedıgım gıbı degıl. daha cok geliştirmem lazım.
-
yeah güsel projeler varmış..
Umarım herkes başarıyla sonuçlar projelerini..
Bende CRM & ERP gibi değişiklik gösterecek yazılım modelleri için framework yazdım..Herhangi bir değişiklikde.. mesela TCKimlik no'sunun projeye dahili.. yada koskoca Muhasebe modülünün eklenmesi gibi.. kod yazmadan class eklemeden.. database'e tablo eklemeden.. yani kodunu çatlatacak bi değişiklik yapmamak.. bunun için framework yazdım.. şuan formları yarattırmayı yapmadım.. şuanda formları elle oluşturmak zorunda kalıorum..
CRM projesini 1 ayda bitirdik bu yapıyla..
devam ediyoruz..
-
şunu yapıorum
adam bendne suncuu satın aldı webden panelinde girip tuşa basdığında asp componenti com portundna yada başka bi şeyden komut gönderecek ve seçilen makineye restart atılacak... gayet basit gibi görüküyo ama işin mekanik kısmında sıçdım... 250 tane makineyi tek sunucudan kontrol ediliceği için ters kontak yapacak küçük aletlerden hangisine veri gidiceğini belirleyecen PIC çip gibi bişey yapmam lazım sanırım deniyecem yapamassam yatar proje
-
ir2 bunu yazdı:
şunu yapıorum
adam bendne suncuu satın aldı webden panelinde girip tuşa basdığında asp componenti com portundna yada başka bi şeyden komut gönderecek ve seçilen makineye restart atılacak... gayet basit gibi görüküyo ama işin mekanik kısmında sıçdım... 250 tane makineyi tek sunucudan kontrol ediliceği için ters kontak yapacak küçük aletlerden hangisine veri gidiceğini belirleyecen PIC çip gibi bişey yapmam lazım sanırım deniyecem yapamassam yatar proje
İstersen yardımcı olabilirim
-
ir2, bunun yapımını konuşabiliriz
-
ir2 bunu yazdı:
şunu yapıorum
optokuplör kullan basit!PIC te yardımcı olurum¿
------------------------------------------------------------
-
computerwolf bunu yazdı:
1.Hesap makinesini ile pc arasında bağlantı kuramaya çalışyıroum(ne yapacaksın dersen var bir bildiğim :)
2.Kendi sulu soğutma sistemimi yapıyorum piyasada 250 dolara satılıyor ve onlardan birtanesni kullanıyorum ancak kendim yapıyorum şuan baya ilerledi...
3.17" LCD ekran monitörümü kasanın yan kapağına monte etmek için çizim aşamasındayım sıcaklık probleminden çekiniyorum ama bir yolumu bulup halledeceğim..
4.Projoelerim herkese açıktı
1. proje yapılı zaten Texas instrumentin TI-83 falanları bilgisayara bağlanıyor ve istediğin değişikliği yapabiliyon=) istesen 1+2=6 falan bile dedirtirebiliyon.. -
şubeleri merkezden kameralarla görmek için bir çalışma yapıyorum piyasada bu işi yapan bir sürü firma var vede bir sürü yöntem lakin ben hattı fazla yormadan ve minumum masraf ve max. kalite ile bu işi yapmak isityorum düşüncesi olanlar var ise fikirlerini bekliyorum
-
benim kafamda anit-port scanner vardı(hala var ) ama hala pek bir gelişme kaydetmedi.algoritma iyi hoşda,sonuçlama işi zor
-
ben resimleri çıplak gösteren bir program yazmaya çalışıyorum
neyle yazmaya çalışıyorum kırmızı kalemle ,kesin bu yazılımı duymadınız hiç,bitince nede olsa indirmek için çok tırmalıyacaksınız .