Şu Araba Nasıl?
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-maldiv-mavi-520i-226165503/detay
Arkadaşta var aynı model aynı yıl aynı kasa tank gibi araba, bugün aradım görüştüm lpg hiç takılmamış. Şehiriçi 70 kuruş şehir dışı 35 kuruş yakıyor imiş.
- Bu aracın artısı eksisi nedir bilen var mı?
- Motor arıza verirse elime alır mıyım :)
- Tüp taktırırsam yakıtı kaça kadar düşer (nette aynı kasa aynı yıl tüplü olan bir ilanda 25 kuruş yazıyor)
- İkinci eli nasıldır?
- Fiyat pahalı mı emsallerine göre baktığımda uygun oldugunu söyleyebilirim.
-
çok arızası çıkar bence be . eski araç .
ama rahat araçda yani . harbi rahat araba .
hocam alacaksan lpg taktırma şahsi fikrim . .tamamen güvenlik amaçlı.
-
my4 bunu yazdı
Güvenlik derken hocam anlamadım?
-
Elektrikli araçda almayın beyler çarpılırsınız.
-
Hocam bence aracı almadan yedek parça fiyatlarını öğren derim.Baskı balata ,triger seti gibi olası değişecek parçalar gibi.
-
Eski arac alacaksan hocam once kılometreye bakacaksın 210,000 km de 1994 den bu yana bu adam her yıl toplam 10,000 km yapmıs acıkcası gıbı gorunuyo. 2.el araba alırken once bakacaksın hocam Km ıle oynanmısmı aracın yapım tarhınden bu yılı cıkınca ne hıkmetse tam 21 yıllık araba 210,000 km de oluyo bence once bı baktır KM ıle oynanmıs mı bız o yuzden ıkı kere araba verdık 50,000 km arabada en az 5,000 tl oynatır hocam fıyat konusunda 2. olarak bak bakım hocacm motor rektefiğe gitmişmi motor degısmısmı beyaz duman atıyomu yada yag yakmaya baslamısmı sonucu BMW boru da degıl temız kullandılarsa böyle bi araca rahat 500,000 km yi deviri duzenlı bakımı yapıldıysa senın sectıgın arabay gelınce hocam alman markası eskı arac parcası cok var ucuz ole cok da pahalı degıl ama sehır ıcınde 0,75 kurus yakması ciddi bi para yanı 10 km yol gıtsen 7,50 tl odeyecn :/ bız volvo alacaktık 325,000 km de aama adamlar 900,000 km garantısı verdıler baktık araba 0,80 kurus yakıo suremeyecezkı arbayı o zaman gittik fiat panda aldık araba 2004 model hocam ve 25,000 km de sen dusun artık hocam ona gore düşün ki motoru yuksekse ona gore de trafık tasıt vergisi cıkacak bunun
-
seref45 bunu yazdı
Hocam bence aracı almadan yedek parça fiyatlarını öğren derim.Baskı balata ,triger seti gibi olası değişecek parçalar gibi.
İnceledim ve çok da pahalı değil aslında :/
-
açıklamadaki yazı o kadar düzgün yazılmışki . sırf bu yüzden almam o arabayı.
bide o araba ya lpg şart.
-
Hocam hiç fantaziye gerek yok.Tecrübeye sabit arkadaşım da aldı aynı seriden satamıyorda kaldı elinde.Ama tek faydası şu oldu artık sanayiye gitmiyor evde kendi yapıyor
-
Fcuk bunu yazdımy4 bunu yazdı
Güvenlik derken hocam anlamadım?
hocam türkiyedeki lpg ile avrupadaki , amerikada ki bir değil . parçaların kalitesi ve servis açısından . o yüzden yurtdışında lpg li araç patlamıyor ama tr de patlıyor hocam .
millet hayatında sanayiye gitmemiş . durduğu yerden sallıyor bu olaylarda . benim bilgim var o yüzden söylüyorum hocam.
my4 tarafından 19/Eki/15 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Eski kasa araba hele ki bu tür arabalar. Çok paran varsa garaja zevk için konulur hocam