Şu Aralar Alması En İdeal Laptop ?
-
NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------
bladex38 bunu yazdı:
asus un x59sr-200 dv modeli vatanda 1469 ytl ye veriliyordu onu almanı tavsiye ederim 1000 ytl ye laptop alınmaz ;)
Hoca o Makinayı 1400 e verirlermi hiç ? Yanlışın Var. + RIPER laptop almayı düşünüyorsan , türkiyenin kurumsal mağazalarından biri olan teknolojix de çalışan biri olarak sana bikaç tavsiyem var. laptop ile ilgili beklentin nedir bilmiyorum ama 1000 ytl ye alınacak bi laptop pek işini görmez.şimdi göre bile bikaç yıl sonra keşke biraz daha bekleseydim daha iyi bişi alsaydım diye ah vah edersin ki bende öyle yapmıştım : )
marka olaran sana tavsiyem : tbt yi takip ediyorsan toshiba hakkındaki şikayetlere denk gelmişsindir.bundan 2 yıl önce toshiba çok iyi bir markaydı.taki isimden satan , seri üretimden dolayı kullandıgı parçaların kalitesi düşüne kadar. şuan mağazada sattıgım 5 laptop dan 3 ünün dvd - rw si arızalı olarak geri geldi.garantiye gitti en çabuk gelen 20 günde geldi.
İkincisi bundan 1 ay önce sattıgım bir toshiba laptop un mağazada aktive ayarlarını yapıyordum.recovery sinde sorun çıktı dvd ye çekemedim.toshiba teknik servisi aradım recovery cd nin 25 $ + kdv karşılgında yollanacagı söylendi , şok oldum. bu ve buna benzer birçok olaydan dolayı toshibadan nefret ettim.sipariş geçerken bile toshiba sipariş vermiyorum artık.
Acer - Casper gibi markaların bahsini bile açmıyorum : )
önereceğim laptop markası 1. öncelik ASUS bunu Hp ve DELL takip ediyor.Şu aralarsa LENOVO die bi marka dolaşıyor İBM in olması lazım geçen gün inceleme fırsatı buldum özelliklerine göre fiyat ı uygun buldm . ama teknik olarak bi araştırma yapamadım.işin içinde İBM varsa endişeleneceğimide sanmıyorum.ilerleyen günlerde anlaşılır nede olsa nasıl bir marka oldugu toshiba gibi : )
ASUS F5 SL200DV şu modele bak haci 1000 ytl 100 ytl kadar geçior ama güzel bir ürün.
Lenova kullandım çok kaliteli makine üretiyor adamlar , kullanılan malzemeler falan.
IBM in malı zaten arkada$ın dediği gibi (:
Toplam Hit: 3062 Toplam Mesaj: 12