Şu Çakıyı Kullanan Varmı ? Cardsharp
-
Hocalar çok güzel birşeye benziyor bunu kullanan varmı ?
Cardsharp
tasarımı çok iyide kağıt gibi incecik elimizde kalmasın kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim :)

-
az önce baktım şansa bak :S
-
c0nverse bunu yazdı
bende biraz önce gördüm çok hoşuma gitti cüzdana koy gitsin :)
ama dandik birşeye benziyor sanki incecik yav :D
-
seagate189 bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
öyle gözüküyo arkadaşda görmüştüm lan kağıt bu kurcalasam nolcak dedim öyle bi elimi kesti ki :D söyleyim malzemesi baya kaliteli ve dayanıklı bi malzeme ve sanırsam dektörde felan tespitte edilemiyor sıkıntılı bi çakı anlayacağın :D
-
Ccaglayan bunu yazdıseagate189 bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
öyle gözüküyo arkadaşda görmüştüm lan kağıt bu kurcalasam nolcak dedim öyle bi elimi kesti ki :D söyleyim malzemesi baya kaliteli ve dayanıklı bi malzeme ve sanırsam dektörde felan tespitte edilemiyor sıkıntılı bi çakı anlayacağın :D
işte bende ondan sordm acayip kağıt gibi sağlamsa sorun yok :D
-
Foto ve ilan linki yok mu kaliteli bir tanesinin alayım bir tane kendime nolur nolmaz
-
güzel bi taşıma amaçlı sustalı bozulmayacak sağlam birşey tavsiye etsenizde alsak
-
Easx bunu yazdı
Foto ve ilan linki yok mu kaliteli bir tanesinin alayım bir tane kendime nolur nolmaz
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=cardsharp buyur hocam burda zibille var ama orjinal midir değilmidir bilmiyorum mesuliyet kabul etmem :D
-
Easx bunu yazdı
http://www.indirdik.com/firsat/Cardsharp-Kart-Bicak?gclid=CNrL1t_8nbgCFcNQ3godrS4AAw buyur hocam
-
şu linkleri bi araştirim orjinalı bulursak alim :D
-
Yanlız şaka maka bı yana iyi bişeye benzıyor :D