Şu Dünyada Yakalanmayan Bi Keylogger Yokmu
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
bende yakalanmayan keylog war isteyen iletişime geçsin..ama çok ağır şartlarım ve isteklerim war:D
-----------------------------Ne demek çok ağır?? Ne yapacan domaltacan mı:)))))
-----------------------------muhahahahah
hocalar varsa paylasin yani,paylasmak kutsaldir :D
-----------------------------o zman sende arasıra kutsal birşeyler yap:D
-
ben şunu bilirim:
En iyi keylogger kendi yazdığın keyloggerdır. Sen bi keylogger'ı indirirsin setup'unu kurarken aslında herif senin bilgilerini çoktan aşırmaya başlamıştır ;) Yani o yüzden delphi yada c++ ile keylogger yapımını öğrenmek senin faydana olur. Sonuçta kodunu vs. biliyorsun. backdoor şüphesi olmadan rahatça kullanırsın. Üstelik dost yazılım olarak gösterme şansın da var kodlarken. Ama diğer keyloggerlar öyle değil. Yakalanıyorsa at çöpe ! Ama kodları elinde olursa baktın yakalanıyor hemen bilen birine sorabilir yada kısa bir araştırma ile onu tekrar FUD (Tanınmaz) yapabilirsin.
-
batuhan529 bunu yazdı:
-----------------------------ben şunu bilirim:
En iyi keylogger kendi yazdığın keyloggerdır. Sen bi keylogger'ı indirirsin setup'unu kurarken aslında herif senin bilgilerini çoktan aşırmaya başlamıştır ;) Yani o yüzden delphi yada c++ ile keylogger yapımını öğrenmek senin faydana olur. Sonuçta kodunu vs. biliyorsun. backdoor şüphesi olmadan rahatça kullanırsın. Üstelik dost yazılım olarak gösterme şansın da var kodlarken. Ama diğer keyloggerlar öyle değil. Yakalanıyorsa at çöpe ! Ama kodları elinde olursa baktın yakalanıyor hemen bilen birine sorabilir yada kısa bir araştırma ile onu tekrar FUD (Tanınmaz) yapabilirsin.
-----------------------------bende sunu bilirim ki eski konuları hortlatanın hakkı kötektir :W
-
bana laf yetiştirme konu hörtletme gibi bir niyetim yoktu maksat arkadaşıma yardımcı olmaktı ;) bende bunu bilirim !
-
batuhan529 bunu yazdı:
bana laf yetiştirme konu hörtletme gibi bir niyetim yoktu maksat arkadaşıma yardımcı olmaktı ;) bende bunu bilirim !
-----------------------------yardım etmeye calışmadan önce düşün konu 2008 konusu
ayrıca konuyu acan adam girmiyor siteye ki yazdığını herkes yazmış ...
-
muhakak vardır ama neden paylaşsınlar ki adam kendisi kullanır paylaşınca elbet public olup anti virüslerin listesine girer. parayla satın alacaksın yada yapabiliyorsan kendin yapacaksın..
-
kendi yazdığın keylogger yakalanmaz. en azından benimki yakalanmıyor :P
---
bu arada konuyu hortlatma diyenlere birşey sorcam: madem eski konulara mesaj yazılması kimsenin hoşuna gitmiyor, o zaman silinsin eski konular? 5 seneden eskiler silinsin.
yetmedi bir soru daha sorcam: eski konulara mesaj atılmasının size zararı ne? -
thehunturk bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
böyle bişiyi olan niye 4 loginli bi adamla paylaşsın ki :|
ne alakası var abi login le. adam bişey sormak için önce login sayıını mı yükseltecek. bu tür kıdem basma olayları gereksiz.
-----------------------------o anlamda demedim
millet babasiyla paylaşmıyor tanımadıgı biriylemı paylaşcak :|
-
hoca pm at yakalanmayan atarım sana :D stealer/keylogger
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------thehunturk bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
böyle bişiyi olan niye 4 loginli bi adamla paylaşsın ki :|
ne alakası var abi login le. adam bişey sormak için önce login sayıını mı yükseltecek. bu tür kıdem basma olayları gereksiz.
-----------------------------o anlamda demedim
millet babasiyla paylaşmıyor tanımadıgı biriylemı paylaşcak :|
çok doğru. niye doğru düzgün tanımadığım biriyle emeğini paylaşiyim ki