Su Elektroliz Testi Ve Çeşme Suyu İçilir Mi?
-
bende okumuş öyle bişey avrupadamı ne en içilebilir çeşme suyu istanbul da imiş iskinin sitesinde değerler vardı
http://www.iski.gov.tr/Web/statik.aspx?KID=1001155
-
yakında kendi suyumu kendim damıtacağım havadan
-
10 yıl önce üst katada gelmişlerdi deney filan yapmışlardı sonra gittiler halende aynı suyu içiyoruz aynı
-
Açıkçası bahçede içtiğim artezyen suyundan bile şüpde ediyorum. Yerin 100 metre altından borular yardımı ile geliyor. Allah bilir o borunun içi nasıldır şimdi. Bi de buna şehrin şebeke sistemini katınca ki o kadar sene geçmiş üzerinden artık sen hesap et. Gel gelelim o cihazlara. Bayağı makinanın suyunu tattım ama içemedim. Çünkü su da güzel bi tat olur ama onlarda çoğu şey eksik oluyor. Ağır metal denen şeyi alıyor mu bilmiyorum ama çok şey aldığı doğru. Şehrimizin heryerinde çeşme suyu var tabiki o da borularla geliyor ama tadı kesinlikle mükemmel. Ayrıca kireç olayı kesinlikle yok. Biraz yağlı gibi ilk içen için inanılmaz kusturucu olabilir ama alıştığınız süreden sonra kesinlikle hazır su bile içemiyorsunuz. Tercihim bu yönde senin de o imkanın varsa sen de onu dene bence. Gittiği yere kadar. :)