folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şu Filmi Arıyorum Yardım Edin Hocalar

Şu Filmi Arıyorum Yardım Edin Hocalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------
    nocturnal_mortum bunu yazdı:
    huhahaha mantığa bak.lan yönetmen o parayla çatır çatır karı zkecek.gişe hasılatıyla tsk'ya top tüfek alıncak zannetmeyin.korsana devam...
    Bizim yönetmene deyil aslanım vatana millete askere saygımız var...

Yönetmen sikimizdemi hayır...Yha asker sonuna kadar..Biz şimdi bunu orjin olarak izlesek belki bunun ardı arkası gelecek belki dağdaki askerlerin çektiği skıntıyı bilecez ama koran izlesek bu sefer aldığın korsancı gidip karı-kız sikecek devlet asker filmleri göt gibi kalacak neden halk duyarsız neden halk korsan izliyor..

Bi yorum yazarken bir defa düşün bin defa yaz....

artı onbin... 

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    nocturnal_mortum's avatar
    Erkek

bu nasıl bir mantıktır böyle.filmin iyi yada kötü olmasına bakmadan direkt destek olalım ayağı yapıyorsunuz.dağdaki sıkıntıyı çeken askerleri anlıycaz zırvalarını bırakın.sen sıcacık evinde elinde bir kavanoz nutellayla eksi 10 derecede elleri donan askeri anlasan ne yazar anlamasan ne yazar.

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

huhahaha mantığa bak.lan yönetmen o parayla çatır çatır karı zkecek.gişe hasılatıyla tsk'ya top tüfek alıncak zannetmeyin.korsana devam...

yaşasın korsannn :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

bu nasıl bir mantıktır böyle.filmin iyi yada kötü olmasına bakmadan direkt destek olalım ayağı yapıyorsunuz.dağdaki sıkıntıyı çeken askerleri anlıycaz zırvalarını bırakın.sen sıcacık evinde elinde bir kavanoz nutellayla eksi 10 derecede elleri donan askeri anlasan ne yazar anlamasan ne yazar.

Lan sus amk ...
    Site'de sizin gbiler yüzünde kaos çıkıyor...
    Dediğin lafa bak elleri donan askeri anlasan ne yazar anlamasan ne yazar. Belki benim abim askerde o donan el abimin eli napacaan ?

Sen hiç kar da silah tuttun mu ? Sen hiç askere gittn mi ? Ltfen yobaz yobaz konuşmalar yapmayın... !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Senin hayat felsefen yöetmenlerin yatak odasıyla doğru orantılı mı?

Korsan indirme işlemlerini gerçekleştirirken yönetmen hangi kadınla birlikte olmuş,hangi kadınla güreşmiş el-ense çekmiş buna bakarak mı indirip indirmeyeceğine karar veriyorsun?

Mühim olan bu filmi korsan indirmen yada indirmemen değildir. Nasıl olsa 2 gün sonra internet düştüğünde herkes indirecek.

Yalnız bundan önce,

Az da olsa önce sahip olduğumuz değerleri kendimiz koruyalım.

Herşeyi iki bacak arasına yormadan

Türk işi budur demeden

Çükümüzle değil beynimizle

Yorumlayalım.

Hayal mi bu..?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
     Herşey bir yana biz kendi filmlerimize destek olmayıp onun bile korsanını indirirsek kim film çekeçek bu memlekette ? ben sinemaya gitsem onlamı kurtulaçak film mantığıyla bakıyosunuz ama asıl mesele senin gibi çoooook fazla kişi aynı şeyi düşünüyor..

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    Sen hiç soğukta nöber tuttun mu sen hiç geceleri arkanda duran koskocaman bir koğuş için nöbet tuttun mu senhiç bu vatan için askerde ateş ettin mi? Hani insanları hayvanlardan ayrı kılan bir beyin mantık varya bizde böle filmleri izleyerek anlıyoruz soğugu nöbeti ateşi,Sizin gibi korsancılar anlasa ne yazar ki..?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    Erkek
    askerliğimi 3 yıl önce sivasta yaptım enesçim.kalkıp 17 yaşında bana askerlik konusunda ahkâm kesme.

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    Ahkam mı asla Mantığın yanlış hoca mantığın...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    Erkek
    tamam enesçim mantığım yanlış.

Toplam Hit: 2279 Toplam Mesaj: 21