Şu Japonların Yaptığına Bakın Denize Havalimanı İnşa Ediyorlar!
-
-
abi aklıma direkt hani bi espri vardı ya o geldi
- yakında tüm dünya Türklere kalacak_neden?
-çünkü herkez uzaya çıkacak
:) inşallah bi gün terörle mücadeleyi sonlandırır bizde böle işlere ödenek ayırırız
-
bide; yavvv suyun üstünde nasıl duruyor buna nasıl kolon yapmışlar a.q. dayanıklıdır bu şimdi
-
adamlarda yapcak yer kalmadıki ondandır..
-
Japon kardeşlerim benim:D
-
dubai de ki krallar yerleşim alanı inşa ediyo denize pek şaşırmamak lazım
-
demek ki japonlar sanıldıgı kadar akıllı değilmis
madem hava limanı ıstıyorlar bu hem gemı hem havalımanı araclar var onun bıraz buyugunu yapsınlar hem bir kasırgaların ulkesı olan japonya kasırga gelınce gemılerı kacırır
-
Deniz ustune ilk havalimani cinliler tarafindan hong kong'a yapildi.
Japonlarin denizi doldurup kullanmalarinin sebebi japonyanin cografi yapisinin elveri$li olmamasindandir.
Japonya adalardan olu$ur.
Yuzolcumu bakimindan cok buyuk deildir.
Duz alanlar ve ovalar az oldugundan cok degerlidir. O kadar degerlidir ki denizi doldurup ustune in$a etmek daha ucuza gelir.
Hele havalimani gibi cok buyuk ve duz arazi gerektiren bi durum sozkonusuysa denizi kullanmak en mantiklisi onlar icin.
Ayrica ucaklar en cok kalki$tan sonra ve ini$te du$er. Boyle bi durumda denizin ustunde olmak karanin ustunde olmaktan iyidir.
Yerle$im bolgelerinden uzak olmasi da ba$ka bi avantajdir tabi ki.
-
Vay be o kadar alanı Toprakla Doldurmak manyak bi işçilik ister, adamlardaki sabır ve mantığa hayran kaldım. :)
-
caponların a.q okkadar !
-
kardes adamlar yapmıs . diycek birsey yok:) bu arada turuncusoyledıgın espriyi ilk defa duydum cok guldum:D