Su Kaçağı Tespit Ve Gider Açma
-
Biraz uzaktasin ama favorilere attim, su kacagi konusunda isim dusebilir. Hayirli isler, bol kazanclar.
-
telekom bunu yazdıBiraz uzaktasin ama favorilere attim, su kacagi konusunda isim dusebilir. Hayirli isler, bol kazanclar.
Sağollasın herzaman yardımcı olurum elimden geldiğince
-
Su kaçacağı konusunda sitede seo çalışması yaparken sadece istanbul yapma gardaşım. Marmaraya komple gidebilirsin bence. Sistem güzel. Allah utandırmasın. Hayırlı işlerin olsun..
-
wordros bunu yazdı
Su kaçacağı konusunda sitede seo çalışması yaparken sadece istanbul yapma gardaşım. Marmaraya komple gidebilirsin bence. Sistem güzel. Allah utandırmasın. Hayırlı işlerin olsun..
sağollasın kardeşim eksik olma
-
arkadaşa kefilim indirimli ve kaliteli iş yapıyor :)
peteklerim temizlendi. gözünüz kapalı iş yaptırabilrsiniz.
arkadaşıma önerdim ev uzak diye gelmemiş ama olacak o kadar :) avrupa yakasından kimseye tavsiye edemiyorum bu yüzden @echoll bilgin olsun.
-
manglerman bunu yazdı
arkadaşa kefilim indirimli ve kaliteli iş yapıyor :)
peteklerim temizlendi. gözünüz kapalı iş yaptırabilrsiniz.
arkadaşıma önerdim ev uzak diye gelmemiş ama olacak o kadar :) avrupa yakasından kimseye tavsiye edemiyorum bu yüzden @echoll bilgin olsun.
kardeşim sana buradan oldugun için indirim yaptık güzel iş çıkardık uzak yerler rakamlar değişiyor :) görüyorsun cihazı baglaması vs uzun sürüyor
-
EcHoLL bunu yazdıgarga bunu yazdı
Iyiymis. Hayirli olsun, bol kazanclar...
Sağollasın Bu Websitesine Görsel değişiklikde ücretli muhabilinde yardım edicek bir vatadandaş varsa iş verebilirim sitede kayma var resimlerden yapıyor herhalde
custom code olarak css e ekle hocam
img.attachment-wpex-portfolio-entry.size-wpex-portfolio-entry.wp-post-image.lazyloaded { height: 150px !important; } .home-blog-entry-img-link img { height: 150px !important;} @media (min-width: 768px) .span_6 { width: 22.5%!important; } @media (min-width: 768px){ .col { margin-left: 1% !important; padding-left: 7px !important; }}