Su Kaplumbağası Besleyen
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende 2 tane vardı.Çok deli olan nedense öldü hastalıktan bi ara gözleri kapandı.Ne yaptım ne ettimse iyileştiremedim diğerininde gözleri kapalıydı ona hiç bişey yapmadığım halde iyileşti.Şimdi yeni aldığım küçüğe arada avcılık dersleri veriyo :D bizzat şahit oldum
-----------------------------ne avcılık dersi yav
kız tavlama dersi veriyo mu ona bakıcan
yemişim avcılığı
gerçi ortamda ne kadar hatun var ki akvaryumda xD
-----------------------------ikisi var bitek :D böyle görüyorum arada ufaklığı çekmiş yanına bişeyler gösteriyo aha bak bu pezeveng bizi besliyo diye :D bana doğru sivriltiyo çocuğu :D
-
Büdü'nün size selamı var:)

-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Büdü'nün size selamı var:)

-----------------------------vay nomıssız :D akvaryumunun boyutları ne kadar neler var içinde akvaryumun merak ettim
-
1 karış en,
2 karış boy,
1,5 karış da yükseklik
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------1 karış en,
2 karış boy,
1,5 karış da yükseklik
-----------------------------hea ? hoca senin kaplumbağan züğürt kalmış benimkilerin yanında :D büdü ye selam :D
-
http://www.akvaryum.com/forum/surungenler_ve_amfibyumlar_f27.asp
http://www.akvaryum.com/forum/su_kaplumbagasi_almayi_mi_dusunuyorsunuz_k243706.asp
-
Ses Sistemi Önünde Unutmustum 2-3 Sene Önce Oracıkta Can Vermişti :D Ruhu Şad Olsun :D
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------Ses Sistemi Önünde Unutmustum 2-3 Sene Önce Oracıkta Can Vermişti :D Ruhu Şad Olsun :D
-----------------------------yuh :)
-
ben de yaklaşık 2 yıldır besliyorum hatta inanmıycaksınız çiftleşirken yakaladım :D:D:D akvaryumcuya sordum o bile görmemiş daha önce çifleştiklerini :) bu arada birir :( sizlere ömür balkona koymuştum güneşlensinler diye akvaryumda biri diğerinin üstüne çıkmış önce akvaryumdan aşşla sonra balkondan 6. kattan aşşla :( 1 hafta sonra ölü bulabildik :( şimdi bi tane daha aldım :) 2 si mutlu mesut yaşıyolar isimleri azim le dilber :D
-
Geçen yıl uzun zaman beslediğim bir tanesi öldü diye hüzne boğmuştum kendimi :P
Şuanda da besliyorum ama sevmemeye çalışıyorum keratayı,sonra üzücü oluyor o.O