Su Kaplumbağasından Anlayanlara Bir Soru
-
Hocalar uzun zamandır su kaplumbağası besliyorum cam akvaryumun ortasında bir kaya var üzerrine çıkıp kabuk kurutmaları için.2 kaplumbağadan özellikle biri kayayı sürekli yana itmeye mi kaldırmaya mı çalışıyor anlamadım :( bu gün baktım diğerini de ikna etmiş beraber itmeye çalışıyorlar acaba bunun sebebi ne ola herhangi bir fikri olan var mı ?
-
bende bir tane var akvaryumda balıklarımla birlike besliyorum ama neredeyse 2-3 aydır akvaryumun ustunde ona ait olan bölgede hareket etmeden duruyor bazen suda yuzerken gördüğümde oluyor.
bu aralar uykuya daldıklarını düşünüyorum kaplumbağaların belkide seninkilerde uyku sersemi ne yaptıklarını bilmiyolardır hocam.
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
bende bir tane var akvaryumda balıklarımla birlike besliyorum ama neredeyse 2-3 aydır akvaryumun ustunde ona ait olan bölgede hareket etmeden duruyor bazen suda yuzerken gördüğümde oluyor.
bu aralar uykuya daldıklarını düşünüyorum kaplumbağaların belkide seninkilerde uyku sersemi ne yaptıklarını bilmiyolardır hocam.
-----------------------------iyiki balıkları yemiyorlar benimkiler yemişlerdi :)
-
hoca benimkiler beni de yiyecek atlasam akvaryuma :D yok hacı ısıtıcı var benim akvaryumda 7/24 online bizimnkiler anlayacağın :D ama anlayamadım kayadan ne istiyolar?
-
diener bunu yazdı:
Hocalar uzun zamandır su kaplumbağası besliyorum cam akvaryumun ortasında bir kaya var üzerrine çıkıp kabuk kurutmaları için.2 kaplumbağadan özellikle biri kayayı sürekli yana itmeye mi kaldırmaya mı çalışıyor anlamadım :( bu gün baktım diğerini de ikna etmiş beraber itmeye çalışıyorlar acaba bunun sebebi ne ola herhangi bir fikri olan var mı ?
-----------------------------Antreman hocam :D Body yapıyolar :D
Benimde vardı çok dengesiz hareketleri vardı :D
-
SivilPadisah bunu yazdı:
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------iyiki balıkları yemiyorlar benimkiler yemişlerdi :)
-----------------------------yakalayamıyorki yesin :)
-
hocalar yok mu şu meseleyi çözecek bir arkadaş?
-
tam mallar :D
-
Akvaryuma votka karıştırmıştır birisi suyu değiştir
-
:D hoca eve alkol namına kolonya bile girmez :D:D:D neyse anlayan yok galiba sorundan ? neyse tşkrler
-
sorun yok bence oynuyorlar taıkılıyorlar kendilerince