Şu Mailin Şifresi
-
-
Ya Lütfen Sacmalamayın Adam Atıyor ya ama yok illada yazdım diyorsa hacklesin benim mailimi aL iste Hendek İste Deve...
-
atat bunu yazdı:
Kardeşim ben öle bi program yazdımkı ne hotmail nede mynet mailleri bu programa dayanabilir. İstediğin mail adresini 5 dk içinde hackle kullanmasıda çok kolay. İsteyenler mail atsın. HolyOne abi sanada göndercem ama mail adresini bilmiyomm
heqpeh@yahoo.com.trbana da yollarsan sewinirim
-
nasıl inanıyorsunuz boyle sacmalıklara ya ?? oyle biseyin olması mümkün deil !! Adam sacma sapan yalan adtıyor kesin trojan gönderecektir. eziq. hadi hacklesin ben 5 dk. :P muahahah
-
-
Lamer saçmalığından başka birşey değil...
Atacaksan destekli at bare kardeş, komik duruma düşüyorsun.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=12256 oku anlarsın. -
gercekten mail hackleyebilcek varsa beni eklesin ona bi mail adresi vercem alsın...tamam gercekten inanacam inanmakla kalmayacam ona ödül bile verecem cw de bi şerfe3siz binbaşı bana efelendi de binbaşıyım die acıp küfredecem o binbaşıya.....eyvallah
mail adresim rasalomm@hotmail.com
-
ya ne biçim yer bu neden kimse kimseye inanmıyooo
-
ryan bunu yazdı:
ya ne biçim yer bu neden kimse kimseye inanmıyooo
Kardes adamın soyledigi seyin yalan oldugu belli boyle bi program olmaz..eger olsa hotmail.com die bi site kalmazdı ortada ..Ayıktın mı???
-
vutkubay bunu yazdı:
ryan bunu yazdı:
ya ne biçim yer bu neden kimse kimseye inanmıyoooKardes adamın soyledigi seyin yalan oldugu belli boyle bi program olmaz..eger olsa hotmail.com die bi site kalmazdı ortada ..Ayıktın mı???
böle bi proğram olsa lesin bütün hack sitelerinde ana sayfasında cıkardı......