Şu Nargileye Bugün 85 Tl Verdim
-
yokmu ankarada şöle güzel nargile satan yerler ?
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------bahreyn i normal tütün satan yerler de satıyor hocam pek bi numarası yok senin aldığın normal tütün kaliteli ve közün de iyiyse anlarsın o zaman nargilenin kalitesini
birazdan under damlar zaten :D
-----------------------------
şehir çocuğu nargilesi -
aklımda bir nargile projesi var köz sorunu olmayacak ancak test için para lazım :/
-
çok vermişsin.. bu arada 5 sene nargile imalatçılığı yaptım.. 85 çok para bu nargileye.. ki nargile demek gelmiyor içimden buna :D
-
baktıkça gülüyorum ya nasıl nargile bu :D nargile hariç herşeye benziyor
elektirik süpürgesi,benzin pompası,matara,çiçek sulamak için alet vs..
nediiim hayırlı olsun :D
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
:| bu nasi nargile
nargilede kalite ariyorsan izmir isi kahveci takimi alacaksin yillarca kullanacaksin,
tutun diyorsan bahreyn bulacaksin elfakir veya nahkla (yazilislari boyle olmayabilir)
bi defasinda bi aktara deneme amacli bi suriye den tutun gelmis bahreyn diye satiyordu bi daha o kalitede nargile tutunu icmedim.
suyuna buz atinca da super tad veriyor,
su yerine sut koyunca daha yogun oluyor dumani da tadi da
canim cekti sabah sabah :)
-
tbt de fanatik nargileci coktur. bulusmalarda mutlaka gidilirdi.
aynen bende meraktan dolayı önce sıcak su yaptım duman yok oldu. sonra soğuk su yaptım süper oldu. ayrıca çelik matara şeklinde olan bu aletin termostat özellikli olduğunu farkettim.markası yazsa yazacam ama marka adına birşey bulamadım. resimide bir arkadaş benim yerime iki altta yayınlamış.
hoca sıcaklık arttıkça çözünme arttığı için duman çıkana kadar bir kısmı suda kalıyor ne kadar soğuk nargle okadar iyi duman
gelir en ideali evdeyseniz içine buz atın rahat edin x)
-
bu nsaıl nargile arkadaş. benzinmi alıyoruz :D
-
şekli önemli değil ya bence tadı önemli fark etmiyorsa gayet güzel şekli var bence
koy pc'nin altına oo keyfe bak :F
-
Bu ne la sefer tası gibi :D
-
kömüre alternatif .
böyle bir alet arıyorum .elektirkli .bir forumda yayınlamışlar ama nerden aldığını yazmamışlar.