Şu Önlisans Bölümlerinin Hangisini Seçmeliyim
-
merhaba arkadaşlar,bugün tercihlerin son günü aşağıdaki bölümlerin hangisini tercih etmeliyim aklımda bir fikir var ama Tarikata da sorayım dedim.
-İlk ve Acil Yardım(korkuyorum ama bu meslekten)
-Diyaliz
-Fizyoterapi
-Odyometri
-Ağız ve Diş sağlığı
-Sivil savunma ve itfayecilik
kafam hiç bu kadar karışık olmamışdı
-
O listeden fizyoterapiyi silebilirsin .)
-
Tayga bunu yazdı
O listeden fizyoterapiyi silebilirsin .)
silelim hocam da :( ataması yok diyemi
-
Param var kendi işimin patronu oluyum diyorsan ve çevren varsa odyometri güzel elektroniğe yatkınlığın varsa cihazlar hakkında bilgi sahibi olurum bu işi çevriririm diyorsan.
-
egultekin bunu yazdı
Param var kendi işimin patronu oluyum diyorsan ve çevren varsa odyometri güzel elektroniğe yatkınlığın varsa cihazlar hakkında bilgi sahibi olurum bu işi çevriririm diyorsan.
bir iş yeri acıcak kadar param yokda hastanelerde çalışıyor odyometristler
-
-Sivil savunma ve itfayecilik o zaman bu sana göre.
-
Hepsini anladım'da Sivil savunma ve itfayecilik nedir arkadaşım
-
Daha dur yeni başlıyor hocam kafa karışıklığın.. ahh o gençlik yılları .. şimdi tek derdim o olsun diyorum
-
Agiz ve dis sagligi dusunuyordum ben de rez alayim
-
-
radyoloji mezunu biri olarak sana sadece şunu söyleyeyim şuan sağlıkta att dısındakilerin alayının ataması durmuş durumda yani kpss puanları epey yüksek.. misal benim bitirdiğim radyoloji 85 puanlarda.. att geçen sene 70 ile atama yaptı.. bir sürü anestezi mezunu arkadasım var onların puanlarıda 80 civarı.. yani eğer yapabiliyorsan git att oku en azından atanman garanti olur. kafamı sikim zamanında att gelirken cevremdeki yarak kafalar radyolojiyi bitirdiğin gibi atanıyorsun hem devlet hem özel aynı anda çalışıyorsun ayda şu kadar kazanıyorsun diyip radyoloıjiyi seçmeme sebep oldular:))) (tabi bende sucluyum kendim arastırmayıp cevremdeki herşeyi bilen herbokologları dinledim.. özetlersek ben yandım sen yanma..