Şu Özelliklerde Hangi Telefon Veya PDA Önerirsiniz?
-
- Geniş ve Dokunmatik Ekran
- Wireless (Wi-fi) (En yüksek performans)
- Flash ve Javascript destekli tarayıcıya sahip veya sonradan yüklenebilir olması
- Gerçek veya ekran klavyesi (Gerçek Qwerty daha iyi olur.)
- GPS
- Bilinen marka olması (HTC, Toshiba , Asus)
Tercihen Windows Mobile işletim sistemli olmalıdır.
Sıfır almak benim için önceliklidir ama ikinci el ortalama fiyatı belli olursa temiz bulursam düşünebilirim.
Fiyat : 300-450 TL aralığında olabilir. -
htc p4350 m var baya güzel 200tl ye aldım tek sorunum gps in olmaması windows mobile6 yüklü çokta iyi
-
350-450 civarında pda bulman çok zor, ikinci el bile zor diyelim, ben samsung i780 aldıydım ocakta 680'e. pda alcaksan biraz para bayılman gerekir.
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------
htc p4350 m var baya güzel 200tl ye aldım tek sorunum gps in olmaması windows mobile6 yüklü çokta iyi
-----------------------------MSN atıyorum hocam. Sorularım var
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
350-450 civarında pda bulman çok zor, ikinci el bile zor diyelim, ben samsung i780 aldıydım ocakta 680'e. pda alcaksan biraz para bayılman gerekir.
-----------------------------aksine kolay hocam , kolay olduğu için burada öneriler alıyorum. 300 e bile ikinci el PDA lar var bu dediğim özelliklerde..
-
Samsung i900 ü tavsiye ederim yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun çıkarmadı...:)
Söylediğin bütün özellikler fazlasıyla var. GPS var ayrıca ücretsiz navigasyon programıda mevcut..
Yalnız biraz fiyat olarak yüksek şuanda 1000 Tl civarında...
-
Sinyorita bunu yazdı:
-----------------------------Samsung i900 ü tavsiye ederim yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun çıkarmadı...:)
Söylediğin bütün özellikler fazlasıyla var. GPS var ayrıca ücretsiz navigasyon programıda mevcut..
-----------------------------Fiyat aralığı belirtmesem demek ki iPhone 3GS önercekmişsin :)
Oradaki fiyat aralığında olan ve bu özelliklere sahip olan telefon veya PDA ları önerirseniz daha cok sevinicem ama yine de teşekkür ediyorum sana
-
Sinyorita bunu yazdı:
-----------------------------Samsung i900 ü tavsiye ederim yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun çıkarmadı...:)
-----------------------------ya şu gps işini ücretsiz kılmak için ne yapmak lazım
bi de a-gps ve gps arasındaki fark nedir he bi de i900 dediğin omnia değil mi 650 ye bulmuştum ben onu
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Sinyorita bunu yazdı:
-----------------------------ya şu gps işini ücretsiz kılmak için ne yapmak lazım
bi de a-gps ve gps arasındaki fark nedir he bi de i900 dediğin omnia değil mi 650 ye bulmuştum ben onu
-----------------------------Konu dağılmasın arkadaşlar.
Başka güzel önerileriniz var mı?
-
gps işi çok kolay
70 mb'lık igo8 i indiriyoun
portable oluyo bu tabii
atıyon microsd ye
açıyon file explorer dan exe'sini
el finito :);)
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Sinyorita bunu yazdı:
-----------------------------Konu dağılmasın arkadaşlar.
Başka güzel önerileriniz var mı?
-----------------------------pardon bro
sana önerim ucuza bulursan bi touch diamond al