Şu Parçalar Uyumlu Birbiriyle ? (Kasa Toplama İşi)
-
NaZi_ bunu yazdı
Anakartta Asus,
İşlemcide Intel'dir.
Bunun dışında bir sorun yok. Microlab 5+1 güzel bir ses sitemi ile tadından yenmez.
Ekleme: ''Toplama işini anlamak'' diye birşey yok hocam. Anakart ile işlemciyi birbirine uygun soket yapısına göre seçtikten sonra belki den kalan en hayatı sorun güç kaynağı oluyor. Gerisi senin ihtiyacına göre şekillenir. Frekans değerlerine dikkat etmen gerektiği gibi bir bilgiyi paylaşmam gerektiğini düşünmüyorum bile. Güncel gelişmeleri takip etmen ile doğru orantılı bir durum. Mesela 1000 tl lik bir ekran kartı almaya hazırsan, anakartını 300 tl'lik vasat birşey olarak belirlemek yerine, üzerine 100 - 150 tl daha ekleyerek yüksek soğutma sistemlerine sahip anakartları incelemelisin. Mesela Asus'un Sabertooth modelleri benim çok hoşuma gidiyor. Demek istediğim, 1000 tl lik bir ekran kartı için düşünürsek; şımarık zengin aile kızını alıp, apartman dairesine yerleştirmeye benziyor. ;)güzel bir örnekmiş kız örneği :D
-
Amd işlemci kullanıyorum 5 yıl oldu tık yok :-)
porsche alsanız motor yakacaksınız amk nerdeyse :-)
nasıl bi beceriyse işlemci yakmak :-)))
-
11 yıllık donanım işinde sevişmiş birisi olarak:
AMD katır gibidir rampada düzde inişte dinlemez çıkar iner banamısın demez.
INTEL at gibidir hızlı koşar ama rampaya geldimi başlar terlemeye 2 kişiyi çıkartırken başlar naz yapmaya.
-
AMD alıcaksan odayı da tahta kaplama yap. Sauna gibi oluyor mubarek. Kışın iyi de yazın cidden "Şu kasayı balkona mı koysam" diyorum.
Soğutucuyu iyi seç hocam. Yoksa hakikaten yanabilir. Isındı mı havalar da sıcaksa cayır cayır yanar. Olmadı reset atar bişi yapar.
-
Subtitle bunu yazdı
AMD alıcaksan odayı da tahta kaplama yap. Sauna gibi oluyor mubarek. Kışın iyi de yazın cidden "Şu kasayı balkona mı koysam" diyorum.
Soğutucuyu iyi seç hocam. Yoksa hakikaten yanabilir. Isındı mı havalar da sıcaksa cayır cayır yanar. Olmadı reset atar bişi yapar.
Eskidendi hocam o isinma isleri filan. Fx serisi al bi buldozer isinmadan eser yok. Kullaniyorum gecen yazdan beri fx 8350 isinmaya dair en ufak bi sorun yasamadim.
AMD candır gerisi heycan.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıSubtitle bunu yazdı
Eskidendi hocam o isinma isleri filan. Fx serisi al bi buldozer isinmadan eser yok. Kullaniyorum gecen yazdan beri fx 8350 isinmaya dair en ufak bi sorun yasamadim.
AMD candır gerisi heycan.
artı stok fanla bile ısınma sorunu olmadan çalıştığını söylüyorlar. Stok fanla overclock yapıp kullanan bile var ısınma felan olmadan :D
-
bu soruya cevap vericek var mı ?
Birde ramlerde 1600mhz cl 9 almak yerine 1866mhz cl9 almak dahamı mantıklı yoksa 1600 dahamı fp oranı iyidir ?
-
AMD FX-6300 ısınma sorunu yok. işlemci üzerinde ekstra bi fan yok stok fan var.kasa buz gibi.