Şu Resmin Biraz Daha Büyüğü Varmı Dır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    Hocam dövme güzelmiş. Bende sol koluma yaptırmayı düşünüyordum ancak kalıcı olması düşündürmüyor değil. Açıkçası hala dövme konusunda kendimi hazır olarak hissetmiyorum. İleride sildirmek istiyorsan problemler falan oluyormuş sanırım ondan dolayı dövme işine tam olarak karar veremiyorum.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanpir
    yanpir's avatar
    Erkek

bnde düşünüyorum sırtıma vea göğüs kısmana ama tırsıyorum ilerde problem cıkartırmı sildirmek istesem nasıl olur karar vermedim daha

imza yok parmak bassam :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

arkadaşlar dövme yaptırmak oyuncak degil kendinizden eminseniz ve asla taşımaktan üzüntü veya sıkıntı duymayacaksanız yaptırın öyle sildiririm falanı unutun sildirmek hem pahalı hem çok acı verici hemde ne kadar sildirsende izi kalır en azından ten rengi farklılaşır.

ben yaptırdıgım dövmeden asla vazgeçmem asla sildirmek gibi bir niyetim olmadı olamazda böyle asil bir objeyi taşımak şereftir...

ben bu dövmeyi iki farklı zamanda yaptırdım K. Atatürk imzası önceden yapılmışdı üstüne bayragımızı ve Türkiyemizi sonradan çizdirdim

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
Toplam Hit: 2765 Toplam Mesaj: 14