Şu Şarkıyı Bilen Varmı
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------
noneyim niye terbiyesizlik yapıyon eyvallah stigma dündenberi arıyordum saol
-----------------------------yapmıyom hacı youtubede ara bak :D
-----------------------------önce adını bilmem lazımdı dimi
-
Stigma bunu yazdı:
Yanlış hatırlamıyorsam "those were the days" şarkının adı , çok da güzel şarkıdır hani.
-----------------------------Orjinallikten kastım buydu, bizdeki halleri malum =)
Mary Hopkin'in çok eski bir şarkısı, daha 18 yaşındayken eski günleri arıyordu, (Those Were The Days) şimdi ne yapıyordur kimbilir =)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Stigma bunu yazdı:
Yanlış hatırlamıyorsam "those were the days" şarkının adı , çok da güzel şarkıdır hani.
-----------------------------Orjinallikten kastım buydu, bizdeki haleri malum =)
Mary Hopkin'in çok eski bir şarkısı, daha 18 yaşındayken eski günleri arıyordu, (Those Were The Days) şimdi ne yapıyordur kimbilir =)
-----------------------------Taraftarın diline pelesenk oldu şimdi..
Yorumu çok tatlı , belki de hala "those were the days"i söylüyordur kendi kendine : )
Dinlemek isteyenler için link de verelim bu kadar bahsi geçmişken ; Mary Hopkins - Those Were The Days -
-
o ilk beşiktaş marşını dinlediğimde içimden bir şey kopup gitmişti, kimsenin hakkı yok ulan bizim çocukluğumuzu süsleyen masum şarkılara yeni anlamlar yüklemeye :P =))
dip not: çocukluğum annemin bu tarz şarkıları içeren eski kasetlerini dinleyerek geçti, hala arada takar kasetlere dair nostalji yaparım, kapağın tasarımına bakar içinden kağıdının çıkartır sözlerini okurum =))