Şu Swf'yi Türkçeye Çevirebilecek Olan Varmı?
-
oha pulsar yıldız kümesinden nebulaya kadar işlemiişler cok iyi
-
hocam en başda dedim swf hemen yapıp vereyim :D ama açınca dedim sus sus :D bu nedir hocam bi giriyorsun bidaha çıkış yok:)
-
asiminnesli bunu yazdıSinusX bunu yazdıucenmi bunu yazdıSinusX bunu yazdı
10^7.8 -> Minecraft world :D
bende farkettim o kadar büyükmü onun dünyası :D
64bin kilometrekare diyorda sonuna gitmek lazım aslında bak merak ettim :D
aslında dünyası küçükte oyunda uzakara gittikçe oları tekrar kuruyor yani bir ucu yok sürekli büyüyor yada ben öyle biliyorum
oyunun dünyası büyük ama oyuncuların olduğu çevrelerde sistem işliyo, mesela bi servera gir çok uzaklara git tarla yap, senden başkası oralarda olmadığı için oyundan çıkıp 1 hafta sonra bile girsen büyümüyolar :/
-
bu swf yi nasıl indirecez ?
-
ayırmak lazım diyeceğim ama yok normal bir swf değil gibi.. ayırsak da yazıları nasıl çevireceksin başka bir yolu var heralde
ilk defa bu şekilde swf gördüm başka böyle var mı -
adama mail attım türkçe çeviri için gönüllüyüm diye olumlu dönüp fla yı paylaşırsa, yada textleri atarsa çeviricem
-
Bunu yapmak kolay fakat cidden uğraştırıcı, birkaç ay önce rastlamıştım stumbleuponda. Valla bayağı bir ücret istenir bunun Türkçeleştirilmesine.
-
Biride çıkıp demiyor ki "ulan aslında evrende hiçbişeyiz" diye
Galaktik federasyon eksik kalmış :P
-
şerefsizim çok kötü oldum lan. yarım saattir inceliyorum "hebelö hebülö" diye kaldım ekran karşısında.
Bunun ders kitabı olması lazım. hatta her derste kullanılması, her akıllı tahtaya gömülü bi şekilde gelmesi lazım.
-
Çok deli harbiden ağzım açık izledim =)