Şu Telefon Nasıl?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    Tayga bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Nespace bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

    Xiaomi'nin kasa kalitesi kötü. Ucuza alındı diye cihazı parlatmaya gerek yok. Teknolojide bir ürün ucuz ise görünmeyen yerlerinden kırpılmış demektir. Xiaomi Facebook gruplarını açın bakın ghost screen, cepte yamulan telefonlar, menüde gezerken çıkan reklamlar vs tonla şikayet var.

    Teknolojide fiyat/perfornmans yoktur. Elindeki paraya göre alabileceğin köfte vardır. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

    Bir dönem Nokia 5800 (hani şu bastırmatik ekranlı telefon) ile iPhone 4'leri kıyaslayanlar vardı. 

    Redmi note 4 cihazın üzerinden motosiklet (yaklasik 160 kg) bir de kendim 110kg ile geçtim. Sadece ekran çatladı. Kilifsiz. 

    Üst kısımdan geçmediysen bir şey olmaz. Anakart üst kısımda o modelde. Alt ve orta kısımda sadece batarya var. Kaldı ki o modelde kasa bile yok. Her şey ekranın üstüne monte. Metal kısım kapak aslında kasa değil.

    Redmi note 4 var ikinci kattan betona düstü çizik bile yok şeffaf silikon kılıf var ekran koruyucu yok + onlarca kez masadan cebimden düstü hala çizik bile yok.

    Hocam sidik yarıştırmaya gerek yok

    İPhone x 3.kattan düştü çizik yok 

    Yine başka bir iPhone x müşterinin elinden diz hizası 30cm den düştü ön arka paramparça

    Genel olarak düşme darbe işi şans ben genel malzeme kalitesinden bahsediyorum en başta yoksa 3310 alalım duvara beton çivisi çakarsın yinede birşey olmaz 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-swap-samsung-turkiye-garantili-galaxy-s8-64-gb-2399-tl-ira-690209848/detay

    peki şu alet nasıl sizce ? swap dedigi degisimden gelen alet gibi anladim ama adiniza da faturali diyor


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

    Samsung Türkiye bu cihazları asla garantiye kabul etmiyor. Hepsiburada'dan aldığım cihazı kabul etmediler mesala. Faturası var ama bizim garantimizde değil diyor Samsung. Swap cihazmış. Samsung geçtiğimiz zamanlarda çoğu servisini kapattı. Bu swap cihazlar o servislerin elinde olan cihazlar. El altından satılıyormuş. Kutusu vs her şeyi full kutunun üstünde Samsung Türkiye bandrolü bile var. 

    Tüketici hakem heyetine verdim bende Hepsiburada'yı.  

    Galaxy S8 ve altı Samsung telefon alacaksanız dikkat edin bu muhabbete. İşin komik tarafı işiniz garantiye düşünce anca haberiniz oluyor durumdan.

    mkyb tarafından 31/Ağu/19 00:51 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 2457 Toplam Mesaj: 24
samsung s10e