folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şu Tv Nasıl Lg47lb65

Şu Tv Nasıl Lg47lb65

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

İpad 2 sahibiyim,akıllı kumanda almadan veya tv klavye almadan ipad i kullanarak tv yi kontrol edebileceğim kullandığınız proğram var mı arkadaşlar.

Bu arada tv kutusunda karşımda bekliyor,servis gelmeden açamıyorum çok sıkıcı bir durum :) Göster ama elletme misali :)

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

İpad 2 sahibiyim,akıllı kumanda almadan veya tv klavye almadan ipad i kullanarak tv yi kontrol edebileceğim kullandığınız proğram var mı arkadaşlar.

Bu arada tv kutusunda karşımda bekliyor,servis gelmeden açamıyorum çok sıkıcı bir durum :) Göster ama elletme misali :)

Android' de var kullanıyorum. IOS' da var mı bilmiyorum. Uygulama Mağazasından baksana hocam.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    DjBlueMaN bunu yazdı

Android' de var kullanıyorum. IOS' da var mı bilmiyorum. Uygulama Mağazasından baksana hocam.

Bi kaçtane buldum hocam onlar hakkında da pek güzel şeyler söylemiyorlar :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

ali abii.  lg nın kendı magazasından aldığım geçen ki tv de  akıllı kumandası yanında  geldi. bir de ekstra para mı istiyorlar  teknosa da . yuh ya :)

ben senle konustugumuz tv yı aldım. senınkının modelı degısık benım kı  42lb670 aynısını alsaydın keşke.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

bu model hakkında pek bi fikrim yok ama genel olarak dahili uydu alıcısının kanal geçişleri çok yavaş oluyor. Almadan bi dene derim.

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı

ali abii.  lg nın kendı magazasından aldığım geçen ki tv de  akıllı kumandası yanında  geldi. bir de ekstra para mı istiyorlar  teknosa da . yuh ya :)

ben senle konustugumuz tv yı aldım. senınkının modelı degısık benım kı  42lb670 aynısını alsaydın keşke.

Abi 42 biraz küçük geliyor,benim salon büyük,arkadaşta benim aynı binada oturuyor salonunda 47 inç var ve görüntü olarak salonda çok güzel duruyor,bunun bir büyüğü çok büyük bir küçüğüde çok küçük gelir,ideali 47.

Akıllı kumanda olayınıda ipad ile halledicez inşaallah :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

bu model hakkında pek bi fikrim yok ama genel olarak dahili uydu alıcısının kanal geçişleri çok yavaş oluyor. Almadan bi dene derim.

Dahili uydu alıcısını pek kullanacağımı sanmıyorum dostum,digitürk kullanıyorum.

Konu diğitürkten açılmışken tv nin arkasındaki kart yuvasına diğitürk kartı takılabiliyor mu ?

Toplam Hit: 2305 Toplam Mesaj: 18