folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Suavi‘Den Redhack Şarkısı

Suavi‘Den Redhack Şarkısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dinosah
    dinosah's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

su ulkede; suavi - fedon - neco uclusunun albumunu alan bir insan var mi cok merak ediyorum. yillardir isimlerini duyariz, tipleri hafizamizda yer edinmistir. ama bi sarkisini soyle desen kimse soyleyemez heralde.

Suavi nin şarkılarını hala ezbere söyleyen çok fazla genç mevcut bilgi veriyim dedim.

hayatta son sözleri iyi insanlar söylemez...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dinogundy
    Dinogundy's avatar
    Erkek

Suavinin sarkilari guzeldir ben bile dinliyorsam artik gerisini siz dusunun :D

Gecmisimi Arastirmadan Önce Tartinin Üstüne Cik Ve Kac Kilo Geldigine Bak Cikan Sonucu Dogum Tarihine Carp Bunu da Capi 1024Metrekare Olan Bir Dairenin Kendine 4 Defa Carpimina Toplayip 3 e Böl Gelen Sonucu Yasadigimiz Tarihe "Gün-Ay-Yil" Carp Gelen Sonucu Babanin Tam Dogum Tarihine Böl. Cikan Sonuc Tanidik Gelirse Beni de Taniyorsundur Demektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Suavi; van depreminin 2. günü gebertilen pkk'lının evini ziyarete giden bir objedir.

Tipinden bellidir ne olduğu;

YaSevYaTerkEt tarafından 06/Eyl/12 18:36 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Suavi candır kral adamdır çok severim kendisini yaptığı şarkılar işçinin emekçinin yanında oluşu insaları daha çok bağlamıştuır kendine.. suaviye küfür eden delikanlılar resmi sitesinden iletişim bölümünde gitsin küfür etsin görelim delikanlılıklarını....

bu arada redhack e şarkı yapsını bende tasvip etmiyorum

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Suavi candır kral adamdır çok severim kendisini yaptığı şarkılar işçinin emekçinin yanında oluşu insaları daha çok bağlamıştuır kendine.. suaviye küfür eden delikanlılar resmi sitesinden iletişim bölümünde gitsin küfür etsin görelim delikanlılıklarını....

Papağan gibi yıllardır iş - emek - özgürlük klişeleri içinde dolanıyorsunuz, başka bir numaranız yok.

Can adam, kıral adam dediğin obje, göz göre göre pkklı leşin evini ailesini ziyarete gidiyor,

Bugüne kadar yıkama - yağlama yaptığınız suavi  ve türevleri sözde aydın - sanatçı grubunun bir tane bile şehit - mehmetçik evini ziyarete gittiğini, pkk'yı lanetlediğini, şehit cenazesine katıldığını gösterin.

Lafa gelince atatürkçüsünüz, demokratsınız, icraate gelince 0 sınız...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Sırf o nickinin altına mualif yorumcu yazıldı diye mualefet yapıyon demi, bi söz vardır  Birşey biliyosan konuş feyz alsınlar; bişey bilmiyorsan mualefet yap, biliyo sansınlar.  ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

szin gibi ülkücü türkücü arkadaşlarda yıllardır papağan gibi sözdemilliyetçilik yaparsınız  ama sizde anca meydanlarda vatan millet sakarya diye bağırmaktan başka bir cacaık yemiyorsunuz hani icraatleriniz nerede sizin konuşturmayın yaa  bana icraat soruana bak şehide bayrak tutmak mı sizin icraatiniz :):):) güldürmeyin

şehit ailesi ziyaret ederek oy peşinde şehit bayrak üzerinden siyaetten başka ne yaptınız yıllardır zaten yaptıklarınızda ortada  senin destekllediğin  siyasi oluşumun hali meydanda

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

szin gibi ülkücü türkücü arkadaşlarda yıllardır papağan gibi sözdemilliyetçilik yaparsınız  ama sizde anca meydanlarda vatan millet sakarya diye bağırmaktan başka bir cacaık yemiyorsunuz hani icraatleriniz nerede sizin konuşturmayın yaa  bana icraat soruana bak şehide bayrak tutmak mı sizin icraatiniz :):):) güldürmeyin

şehit ailesi ziyaret ederek oy peşinde şehit bayrak üzerinden siyaetten başka ne yaptınız yıllardır zaten yaptıklarınızda ortada  senin destekllediğin  siyasi oluşumun hali meydanda

Bu kafayı bi türlü anlamıyorum, şehit sayısı hergeçen gün artarsa tabiyki şehitler üzerinden siyaset yapılır niye? O hata devam etmesin baştakiler aklını başına alsın diye. Niye? vatandaş, yapılan siyasetle gözünü açsın diye. Niye? Terör örgütünü bitircen deyip başa gelen birinin başa geldikten sonra şehit sayısının kat ve kat artmasını gözlere sokmak için. 

Şehit veriyoruz şehitlele ilgili siyaset yapmayın diyonuz.  Nası iş la bu ? Haaaaaaa tamam ozaman şehitlerle ilgili siyaset yapmak yasaktı deyip bi sik konuşmayalımmı ? Nası kafa la bu amına koyum bi türlü anlayamadım. 

Ha bide teröristlerin evine ziyarete giden adamı savunupta şehit siyaseti yapmayın diyen bi adam nası olabilir la ? 

Gerçekmisin sen gardaşş ???  Fake bu amına koyum

manhyak tarafından 06/Eyl/12 19:05 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Diyelimki dediklerin doğru, en azından kahbeleri desteklemiyoruz.

Gelelim diğer konuya; http://www.tahribat.com/Forum-Medyanin-Gizledigi-Goruntuler-164349/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

RedHack hakkında bilgim yok ama şarkıyı beğendim ben. Drama köprüsünü en güzel bu adam söylüyor bence.

Toplam Hit: 6576 Toplam Mesaj: 44