Suavi‘Den Redhack Şarkısı
-
Triumph bunu yazdı
su ulkede; suavi - fedon - neco uclusunun albumunu alan bir insan var mi cok merak ediyorum. yillardir isimlerini duyariz, tipleri hafizamizda yer edinmistir. ama bi sarkisini soyle desen kimse soyleyemez heralde.
Suavi nin şarkılarını hala ezbere söyleyen çok fazla genç mevcut bilgi veriyim dedim.
-
Suavinin sarkilari guzeldir ben bile dinliyorsam artik gerisini siz dusunun :D
-
Suavi; van depreminin 2. günü gebertilen pkk'lının evini ziyarete giden bir objedir.
Tipinden bellidir ne olduğu;
YaSevYaTerkEt tarafından 06/Eyl/12 18:36 tarihinde düzenlenmiştir

-
Suavi candır kral adamdır çok severim kendisini yaptığı şarkılar işçinin emekçinin yanında oluşu insaları daha çok bağlamıştuır kendine.. suaviye küfür eden delikanlılar resmi sitesinden iletişim bölümünde gitsin küfür etsin görelim delikanlılıklarını....
bu arada redhack e şarkı yapsını bende tasvip etmiyorum -
SeRDaR bunu yazdı
Suavi candır kral adamdır çok severim kendisini yaptığı şarkılar işçinin emekçinin yanında oluşu insaları daha çok bağlamıştuır kendine.. suaviye küfür eden delikanlılar resmi sitesinden iletişim bölümünde gitsin küfür etsin görelim delikanlılıklarını....
bu arada redhack e şarkı yapsını bende tasvip etmiyorumPapağan gibi yıllardır iş - emek - özgürlük klişeleri içinde dolanıyorsunuz, başka bir numaranız yok.
Can adam, kıral adam dediğin obje, göz göre göre pkklı leşin evini ailesini ziyarete gidiyor,
Bugüne kadar yıkama - yağlama yaptığınız suavi ve türevleri sözde aydın - sanatçı grubunun bir tane bile şehit - mehmetçik evini ziyarete gittiğini, pkk'yı lanetlediğini, şehit cenazesine katıldığını gösterin.
Lafa gelince atatürkçüsünüz, demokratsınız, icraate gelince 0 sınız...
-
SeRDaR bunu yazdı
bu arada redhack e şarkı yapsını bende tasvip etmiyorumSırf o nickinin altına mualif yorumcu yazıldı diye mualefet yapıyon demi, bi söz vardır Birşey biliyosan konuş feyz alsınlar; bişey bilmiyorsan mualefet yap, biliyo sansınlar. ;)
-
szin gibi ülkücü türkücü arkadaşlarda yıllardır papağan gibi sözdemilliyetçilik yaparsınız ama sizde anca meydanlarda vatan millet sakarya diye bağırmaktan başka bir cacaık yemiyorsunuz hani icraatleriniz nerede sizin konuşturmayın yaa bana icraat soruana bak şehide bayrak tutmak mı sizin icraatiniz :):):) güldürmeyin
şehit ailesi ziyaret ederek oy peşinde şehit bayrak üzerinden siyaetten başka ne yaptınız yıllardır zaten yaptıklarınızda ortada senin destekllediğin siyasi oluşumun hali meydanda -
SeRDaR bunu yazdı
szin gibi ülkücü türkücü arkadaşlarda yıllardır papağan gibi sözdemilliyetçilik yaparsınız ama sizde anca meydanlarda vatan millet sakarya diye bağırmaktan başka bir cacaık yemiyorsunuz hani icraatleriniz nerede sizin konuşturmayın yaa bana icraat soruana bak şehide bayrak tutmak mı sizin icraatiniz :):):) güldürmeyin
şehit ailesi ziyaret ederek oy peşinde şehit bayrak üzerinden siyaetten başka ne yaptınız yıllardır zaten yaptıklarınızda ortada senin destekllediğin siyasi oluşumun hali meydandaBu kafayı bi türlü anlamıyorum, şehit sayısı hergeçen gün artarsa tabiyki şehitler üzerinden siyaset yapılır niye? O hata devam etmesin baştakiler aklını başına alsın diye. Niye? vatandaş, yapılan siyasetle gözünü açsın diye. Niye? Terör örgütünü bitircen deyip başa gelen birinin başa geldikten sonra şehit sayısının kat ve kat artmasını gözlere sokmak için.
Şehit veriyoruz şehitlele ilgili siyaset yapmayın diyonuz. Nası iş la bu ? Haaaaaaa tamam ozaman şehitlerle ilgili siyaset yapmak yasaktı deyip bi sik konuşmayalımmı ? Nası kafa la bu amına koyum bi türlü anlayamadım.
Ha bide teröristlerin evine ziyarete giden adamı savunupta şehit siyaseti yapmayın diyen bi adam nası olabilir la ?
Gerçekmisin sen gardaşş ??? Fake bu amına koyum
manhyak tarafından 06/Eyl/12 19:05 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
şehit ailesi ziyaret ederek oy peşinde şehit bayrak üzerinden siyaetten başka ne yaptınız yıllardır zaten yaptıklarınızda ortada senin destekllediğin siyasi oluşumun hali meydandaDiyelimki dediklerin doğru, en azından kahbeleri desteklemiyoruz.
Gelelim diğer konuya; http://www.tahribat.com/Forum-Medyanin-Gizledigi-Goruntuler-164349/
-
RedHack hakkında bilgim yok ama şarkıyı beğendim ben. Drama köprüsünü en güzel bu adam söylüyor bence.