Subaru İmprezza
-
DamodarTorment bunu yazdı:
Bence ferrariye yaklaşan hatta belkide geçen tek araba skyline. çeşitli charge ve modifikasyonlarla 1150 beygir ve üstüne çıkabiliyor
eğer isteyen varsa videosunu koyabilirim. sesine bayılıyorum...
bide ferrariye modifiye uygula bakalım skylina falan kalıyomu ortada. -
baba arabanin krali chevrolet impala .
neden mi ilk kullandigim araba savrulma derdi yok yagli direksiyon 8 silindir motor.en uzun yan on aks vs.hemi bi arabaya biniyorum diyorsaniz iste o arabadir.ilk araba kullanmaya basladigim impala emekli bi yargitay yargicindan dayim almisti inegol lu temiz bi 69 du efsane.su an hala turkiye yolarinda yuruyen bi arabayla cikip sehirici dolasamam tofas renault vs hepsi cop!!
Bi keresinde 5 kisi bi sahindeyiz ayfon a gidicez antalyadan yola ciktik chevrolet le onceden girdigim cubuk belindeki bi donemec te biz hayatimizi degisiyoduk o an yemin ettim bu kanida.turkiye yollarindaki gazoz tenekelerine binmicem diye .
olayin teknik yamlarina da degineyim dunya otomotivinin kalbi detroit tir.ama asil merkez olarak buyuk laboratuvarlarin uzerine arastirmali yeri kaliforniya dir.su gercegi iyi bilelim.italyan ileriye donuk uretemez.alman bir kere uretmek ister japon ise sifir maaliyetle hepsinden ustun sonuca gitmeyi hedefler.amerikan ise keyfini dusunur.bunu otomobiline de yansitir.fransiz mi piyasa arabalari uretir zaten avrupa ve asya blogundan baska yerde ragbet gormezler.kaale almam.kisaca otomobil alacaksan global anlamda ki ustunluklere bakacaksin.amerikan mi alman mi japon mi al derim gozun kapali.cunku otomobil endustrisi bu ulkelerde ortaya cikmistir.
yalinize ekleyeceginiz.bikac araba diyorum. renault pegeot citroen alfa romeo ferrari maserati bilmem neler cop e at bilmem cop lerini bu konuda etkin bilgilere sahip olmanizi isterim.
guzel bi cadillac el dorado 1972 tavsiye eddilir aranir.1976 ford mustang 7200 motor ustune motor ve araba yapilamamistir yillardir.(1992 de chrysler dodge viper uretmistir anca zamana kadar)oldsmobile playmouth 1972/74 serileri olabilir cabriolet olani.BMW m3 eski bir efsane dir.toyota celicia amerika da sayisiz drag ustunlukleri olan bir arabadir.mitsubishi lancer dunya ralli sampiyonlarinda dunyanin butun parkurlarindan sehirlere kendini kanitlayarak gelen bir arabadir.mazda m5 ve buna benzer diger araclar.yenilerimi onlara bisey diyemem.bunlar benim gozlemlerimdir.
saygilarimla. -
clio 1.5 dizel kullandim harika bence fazlasi sagliga zararli
-
bizim gibi garibanlar icin onemli olan ne kadar yaktidigir.
bok gibi paran olmadiktan sonra ferrarin olsa bile binemezsin.
o yuzden biz 1.1 SaXo'ya binioz :)
-
mercedesin yeni sürüm bi aracı varmış arkadaşlar kaza anında airbaglarin patlama hızıyla orantılı olarak motor alt kısıma kaçıyormuş yani sürgülü motor sistemi motor zarar görmesin diye bu konu hkkında bilgisi olan varmı veya bu arabanın resmi olan ?
-
ne ferrari
ne mercedes
ne subaru
nede evo
benım ıcın tek araba oda BMW M5
200 km/s 8.2 saniyede cıkıyor ustelik fabrika cikisi.... bu arabaya bıde modifiye yaparsınız gerısını sıze bırakıyorum ......
Toplam Hit: 6467 Toplam Mesaj: 37