Subwoofer"Dan Anlayan Varmı?
-
turuncu sana yazmamıştım o ac>dc olayını
neyse cihazını açıp tabiri caizse pört pört diye ses çıkarıyorsa ya woofer gitmiştir yada içindeki amplifikator entegresi yanmıştır
elektronikten anlayan birilerine gösterirsen yaptıracağına eminim (tabii yanan eden malzeme varsa ve bulunuyorsa)
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------turuncu sana yazmamıştım o ac>dc olayını
neyse cihazını açıp tabiri caizse pört pört diye ses çıkarıyorsa ya woofer gitmiştir yada içindeki amplifikator entegresi yanmıştır
elektronikten anlayan birilerine gösterirsen yaptıracağına eminim (tabii yanan eden malzeme varsa ve bulunuyorsa)
-----------------------------
kardesim benim satırlara dökmek isteyipte dökemediğim sesi sende okuyunca anladım aynen öyle pört pört diye ses çıkarıyo haklısın bi götürem
DJ_Lethalin parça işimi görür inşallah -
sorunun ses 'i acıp kapatan devredeki dirençlerin yanmasından dolayı kaynaklanıyor dostum.
-
Codißody bunu yazdı:
sorunun ses 'i acıp kapatan devredeki dirençlerin yanmasından dolayı kaynaklanıyor dostum.
-----------------------------Sorun açıp kapanırken çıkan kondansatörlerin ani deşarj olayı değil şarkı dinlerken bassların vurmaması
birde o dirençleri anlatırmısın öğrenmek istiyorum.
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------Codißody bunu yazdı:
-----------------------------Sorun açıp kapanırken çıkan kondansatörlerin ani deşarj olayı değil şarkı dinlerken bassların vurmaması
birde o dirençleri anlatırmısın öğrenmek istiyorum.
-----------------------------Bak Güzel arkadasım; aynı sorun bendede vardı götürdüm elektronik' e ve halledildi. problemın ses acılıp kapatma devresindeki direnclerin yanmasından kaynaklandıgını söylediler. arkadas sesi acıp kıstıgında Kumandanın Led 'inden Cıkan sinyal dalgaların an ve an Ses 'e dökülmesinden bahsediyor. cihazdan bass sesi cıkmıyor demiyor. dirençler hakkında pek fazla bilgim yok 3-4 ay elektronik firmasında calısmıstım bundan 3 sene önce onların elemanları grupları fln vardı ama unuttum sayılır.