Suçüstü :)
-
eh bea adam kudurmuş köpek diil kalemtraşa etek giydirseler onada sokmaya çalışır deliği war nasıl olsa töbe estafurullah yaw sapık dolu memleket
-
Abi Türkiyede Abaza İnsan Çok... kısa bır ornek vereyım... otobüsteyim.. emınonunden eve gelıyorum.. otobuse bındım en arkaya oturdum.. sadece biraz onlerde 5 6 kısı var.. arkaların hepsi boş... kızın teki geldi oturdu..arka tekerın uzerındekı koltuqa cam kenarına kendını beyenmış salaqın tekide geldi kısın yanına oturdu.. kıs 1 dk bile olmadan abazanın yanından kalktı:D baska yere gectı:D fena kptm:D boyle abazaların akıllanması lasım:D o kadar boş koltk varken:D
-
amk. siz de kendi abazanlık duygularınızla karşılaştırmışsınız, ona göre yorum yapmışsınız.
hiç kaynak soran yok. ya yanlışsa ? o zaman bi fantazi hakkında görüşlerinizi belirtmiş oluyorsunuz :D
eğer öyle bişey varsa, ki çok komik bi durum;
adam 50 senedir insanlarla ilişki kurmaktan bıkmıştır belki,
veya kuş artık ötmüyordur, yengeye rezil olmamak için hayvana abanmıştır,
yok benim anlamadığım, adam niye soyunmuş :D 2. si arabadan kimin sesi geliyormuş, köpeğin mi :D
-
Helak olacaz hepimiz..:)
-
way aq minibüs ün içine at,inek,zebra sokabilse gene sikerdi bu ayı.
-
naudi kırklareli-minibüs fak...
anladınız siz onu
-
Bide soyunmuş amq yuh :D hardcore yapıyolar heralde :D rahatsız etmeyin adamı :| :D
-
hadi köğek yapmayı anlarım! ama niye soyunursun abi bu fantazi nie köpeğin tenini tüm vücudunda hissetmek gibibir fantazi olabilr mi?Köpek olm bu sevmedi mi koparır atar işe bak :)
-
bu bir hastalık olabilir
-
Benim Marco'nun onune vereceksin adami ,zaten Marco azdi bugunlerde erkek oluyor ,cok pis oper adami ucana kacana cikmaya calisiyor :)
Toplam Hit: 4868 Toplam Mesaj: 38