Suçüstü :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    eh bea adam kudurmuş köpek diil kalemtraşa etek giydirseler onada sokmaya çalışır deliği war nasıl olsa töbe estafurullah yaw sapık dolu memleket

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Abi Türkiyede Abaza İnsan Çok... kısa bır ornek vereyım... otobüsteyim.. emınonunden eve gelıyorum.. otobuse bındım en arkaya oturdum.. sadece biraz onlerde 5 6 kısı var.. arkaların hepsi boş... kızın teki geldi oturdu..arka tekerın uzerındekı koltuqa cam kenarına kendını beyenmış salaqın tekide geldi kısın yanına oturdu.. kıs 1 dk bile olmadan abazanın yanından kalktı:D baska yere gectı:D fena kptm:D boyle abazaların akıllanması lasım:D o kadar boş koltk varken:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

amk. siz de kendi abazanlık duygularınızla karşılaştırmışsınız, ona göre yorum yapmışsınız.

hiç kaynak soran yok. ya yanlışsa ? o zaman bi fantazi hakkında görüşlerinizi belirtmiş oluyorsunuz :D

eğer öyle bişey varsa, ki çok komik bi durum;

adam 50 senedir insanlarla ilişki kurmaktan bıkmıştır belki,

veya kuş artık ötmüyordur, yengeye rezil olmamak için hayvana abanmıştır,

yok benim anlamadığım, adam niye soyunmuş :D 2. si arabadan kimin sesi geliyormuş, köpeğin mi :D

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Helak olacaz hepimiz..:)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    way aq minibüs ün içine at,inek,zebra sokabilse gene sikerdi bu ayı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

naudi kırklareli-minibüs fak...

anladınız siz onu

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bide soyunmuş amq yuh :D hardcore yapıyolar heralde :D rahatsız etmeyin adamı :| :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    hadi köğek yapmayı anlarım! ama niye soyunursun abi bu fantazi nie köpeğin tenini tüm vücudunda hissetmek gibibir fantazi olabilr mi?Köpek olm bu sevmedi mi koparır atar işe bak :)

http://yigitdemirag.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    bu bir hastalık olabilir 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Benim Marco'nun onune vereceksin adami ,zaten Marco azdi bugunlerde erkek oluyor ,cok pis oper adami ucana kacana cikmaya calisiyor :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 4868 Toplam Mesaj: 38