Suda Yürüyen Adam-Süper Show
-
http://www.spikedhumor.com/articles/33843/Chris_Angel_splits_a_woman.html
bunu nası yapıyo ki :S
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------"fake olma ihtimali" na ya?
gerçek mi olacaktı bir de?
basit,
o uçran o uca plastik bir platform var, köprü gibi ama saydam. dikkat ederseniz havuzdakiler hiç önünden arkadasından geçmiyo. geçen de suyun altından geçiyor.
zekanıza hayran kaldım, nasıl da hemen şüphelenivermişsiniz gerçekten suda yürüyemediğinden =D
-----------------------------nasıl önünden arkasından gecmıyorlar dostum iyi bak geciolar
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------"fake olma ihtimali" na ya?
gerçek mi olacaktı bir de?
basit,
o uçran o uca plastik bir platform var, köprü gibi ama saydam. dikkat ederseniz havuzdakiler hiç önünden arkadasından geçmiyo. geçen de suyun altından geçiyor.
zekanıza hayran kaldım, nasıl da hemen şüphelenivermişsiniz gerçekten suda yürüyemediğinden =D
-----------------------------nasıl önünden arkasından gecmıyorlar dostum iyi bak geciolar
Gençlikte olur bunlar .
-
Alla alla ne iştir bu Anlam veremiyorum Video Fake değil, Video Son derece Gerçek.....
Aklıma Şeyi getirdi, Jumper diye bir Film var çocuk Düşündüğü her yere Sıçrıyor gidebiliyordu... Bununda becerisi Uçmak sanırım.. İyide Neden su?
Havada da Gidebilirlik Çekimleri yapabilir Vesselam ne dersiniz..? Yahu Aklım durdu iyimi....!
-
Yaw ben çözemedim başka videolarını izledim onlar çok farklı ...:s
Bi bokluk var ama çözemedim...
-
yoyo bunu yazdı:
1011010 bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------basit,
Gençlikte olur bunlar .
-----------------------------yoyo terbiyezilik yapma
Bence siz iyi bakın, ne vidyoya iyi bakmışsınız ne önceki mesajıma.
Kafan basmıyosa da basmıyor anlamadım de daha basit anlatayım.