Suikast Oyunları | Assasination Games | 2011 | Türkçe Dublaj | Dvdrip Xvid
-

Suikast Oyunları: Assasination Games 2011 (Türkçe Dublaj)DVDRip XviD
IMDB: Assassination Games (2011) - IMDb
Yapım: 2011 – ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Ernie Barbarash
Oyuncular: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Bianca Van Varenberg, Marija Karan, Serban Celea, Michael Higgs, Valentin Teodosiu, Kevin Chapman, Ivan Kaye, Kristopher Van Varenberg, Alin Panc,
Senaryo: Aaron Rahsaan Thomas
Yapımcı: Patrick Newall, Nick Thurlow, Gregory M. Walker, Justin Bursch, Brad Krevoy
Filmin Özeti
Vincent Brazil ve Roland Flint, iki, en iyi suikastçıdır. Ancak Dünyada birbirlerini bilmemektedirler. Flint usta bir keskin nişancı iken, Brazil, bir bıçak ile eşit derecede olan yetenekli biridir. Bu iki rakip suikastçı DEA tarafından desteklenen bir uyuşturucu kartelinin başı aşağı çekmek için huzursuz bir ittifak kurmaya çalışacaktır.

Wupload İndirme Linki :
Get SkstOynlr.2011.TR.DvDRip.XviD.avi on Wupload.com
Filejungle İndirme Linki :
Filejungle.com - #1 Hosting for Easy & Fast File StorageEdit : Yeni Çıkan Filmleri Tek Tük TBT De Paylaşıyorum Arasıra Konu Açıyorum Tek Konu Altında Toplasam İlgilenemiyicem O Yüzden Bu Şekil Yapıyorum
Yeni Çıkan Filmleri
-
bitturkden indirmiştim bunu tr dublajında sorun var sesler geriden geliyor bazen bunda normal mi ? yada bu ses olayı benim kullandığım programdan olabilir mi pardusde açtım
-
film nasıl :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------11 numara
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam film süper ama ses olayı konsantrasyonumu bozuyo geriden geliyor ses adam silah atıyor, adam ölüyo silah sesi sonra geliyo
-
Assassination Games 2010 XviD.AC3-LYCAN indirdim izledim.
hiç bir senkron sorunu çok :)
-
Dün müridlerden birisi FTP' den vermişti sitesinden. Ordan indirdim ve izledim. Gayet güzel tavsiye ederim.
-
indiriyorum sağol mörüq :W
-
Güzel filme benziyor
-
evet buradakinde sorun yok wupload premium günü bitince yarım kalmış filmin son 30 dakikasını izleyemedim :D
-
Ben gecen izledim van damme amcaya yakışmamış bence konusu ve aksiyonu tatmin edici degil .D