folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Suikastçi Mini - Yapay Zeka Drone'ları

Suikastçi Mini - Yapay Zeka Drone'ları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=9CO6M2HsoIA

Ne diyorsunuz?

Tr altyazılısını bulabilen olursa ekleyelim

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bu teknoloji işte korkutur..!  Devletlerin elinde etkili bir barış ve güvenlik sağlayıcı güç olsada, teröristin elinde bir o kadar da yıkıcı olacaktır..!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Gerçek bir video değil sanırım ama yapılabilirliği var ve çok korkutucu.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Adam konuşmasinda vurgulayarak şöyle diyor.. Korkmaniza gerek yok. Sadece kötü adamlar için diyor. Sonra haberlerde saldiriya uğramiş masum insanlari gösteriyor ki " bakin bu piyasada olsaydi bu masumlar ölmezdi" fikrini yerleştiriyor.

Teröristlere kullanacağiz falan gibi görüntü verip yapay zeka kötüyü seçecek falan diyor.

Tabi biz yutuyormuyuz bunu : HAYIR

Kötü adamlar için kısmına inanıyorum. Ancak ya ben senin için "bad guy " isem ?

Bana karşı kullanacaksin demektir.

Buradaki ince mevzu kim kötü?

Amerikalilarin ne kadar dönek olduğunu biliyoruz. Pkkya yardimı alenan yapiyor artik.

Vay efendim benim binama sen çarptin deyip orta doğuda masum yüzlerce çocuk ve kadini nasil kiydiğinizi bütün dünya biliyor.

Yani çocuğun eline pompalı verilmiş gibi izledim. İşler kötüye sariyor beyler..

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Black mirror dizisinin arılı bölümünü hatırlattı.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

İlerde yapılır biz de vayh amuğa der geçeriz. Eyyy drone sen kimsin y.... (HS yedi). 

Jammer tarzi bişiylerle etkisizleştirilebilir. Ya da en basiti korunacak hedefin 360 derece etrafina kuvvetli hava efleyen bir dalga koyduğunda bi boka yaramaz o drone lar. Defans geliştirmek lazım :)

next next next install
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

İlerde yapılır biz de vayh amuğa der geçeriz. Eyyy drone sen kimsin y.... (HS yedi). 

Jammer tarzi bişiylerle etkisizleştirilebilir. Ya da en basiti korunacak hedefin 360 derece etrafina kuvvetli hava efleyen bir dalga koyduğunda bi boka yaramaz o drone lar. Defans geliştirmek lazım :)

Jammer dışardan gelecek remote control sinyallerini engeller reyis bu yapay zekalı  kafasına göre takılır .)

Ama engellenemez değil tabi elektromanyetik mandal kullanılırsa hepsi pert olar .)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

adam ya gözlüklü veya maskeliyse :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Video biraz Hollywood etkisi ile yapılmış biraz abartı lakin ana konsept itibari ile minik dronlara bir miktar patlacıyı koyup belli hedefe göndermek mümkün.

Şu an için değil ama çok yakın gelecekte bu tarz bir silah/drone yapmak veya kullanmak mümkün.

Otonom araçlar/robotlar/dronlar vs. sıkıntı, bunun bir sınırı olması gerekiyor aksi durumda hızla skyNet'e doğru gidiyor mevzu.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Tayga bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Jammer dışardan gelecek remote control sinyallerini engeller reyis bu yapay zekalı  kafasına göre takılır .)

Ama engellenemez değil tabi elektromanyetik mandal kullanılırsa hepsi pert olar .)

işte ben de sinyalin olmayacağını düşünerek o hava üfüren dalgayı düşündüm o kesin çözüm :D okadar küçük drone kuvvetli havada savrulur gider :D 

next next next install
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

droneun suikastçisi mi? suikastçi drone mu? yaptılar mı sonunda? şerefsizim benim aklıma gelmişti!

AlbayHardal tarafından 29/Kas/17 10:03 tarihinde düzenlenmiştir

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
Toplam Hit: 2247 Toplam Mesaj: 12
drone yapay zeka tehlikenin farkında mıyız