Suikastçi Mini - Yapay Zeka Drone'ları
-
https://www.youtube.com/watch?v=9CO6M2HsoIA
Ne diyorsunuz?
Tr altyazılısını bulabilen olursa ekleyelim
-
Bu teknoloji işte korkutur..! Devletlerin elinde etkili bir barış ve güvenlik sağlayıcı güç olsada, teröristin elinde bir o kadar da yıkıcı olacaktır..!
-
Gerçek bir video değil sanırım ama yapılabilirliği var ve çok korkutucu.
-
Adam konuşmasinda vurgulayarak şöyle diyor.. Korkmaniza gerek yok. Sadece kötü adamlar için diyor. Sonra haberlerde saldiriya uğramiş masum insanlari gösteriyor ki " bakin bu piyasada olsaydi bu masumlar ölmezdi" fikrini yerleştiriyor.
Teröristlere kullanacağiz falan gibi görüntü verip yapay zeka kötüyü seçecek falan diyor.
Tabi biz yutuyormuyuz bunu : HAYIR
Kötü adamlar için kısmına inanıyorum. Ancak ya ben senin için "bad guy " isem ?
Bana karşı kullanacaksin demektir.
Buradaki ince mevzu kim kötü?
Amerikalilarin ne kadar dönek olduğunu biliyoruz. Pkkya yardimı alenan yapiyor artik.
Vay efendim benim binama sen çarptin deyip orta doğuda masum yüzlerce çocuk ve kadini nasil kiydiğinizi bütün dünya biliyor.
Yani çocuğun eline pompalı verilmiş gibi izledim. İşler kötüye sariyor beyler..
-
Black mirror dizisinin arılı bölümünü hatırlattı.
-
-
ilteris bunu yazdı
Jammer dışardan gelecek remote control sinyallerini engeller reyis bu yapay zekalı kafasına göre takılır .)
Ama engellenemez değil tabi elektromanyetik mandal kullanılırsa hepsi pert olar .)
-
adam ya gözlüklü veya maskeliyse :)
-
Video biraz Hollywood etkisi ile yapılmış biraz abartı lakin ana konsept itibari ile minik dronlara bir miktar patlacıyı koyup belli hedefe göndermek mümkün.
Şu an için değil ama çok yakın gelecekte bu tarz bir silah/drone yapmak veya kullanmak mümkün.
Otonom araçlar/robotlar/dronlar vs. sıkıntı, bunun bir sınırı olması gerekiyor aksi durumda hızla skyNet'e doğru gidiyor mevzu. -
Tayga bunu yazdıilteris bunu yazdı
Jammer dışardan gelecek remote control sinyallerini engeller reyis bu yapay zekalı kafasına göre takılır .)
Ama engellenemez değil tabi elektromanyetik mandal kullanılırsa hepsi pert olar .)
işte ben de sinyalin olmayacağını düşünerek o hava üfüren dalgayı düşündüm o kesin çözüm :D okadar küçük drone kuvvetli havada savrulur gider :D
-
droneun suikastçisi mi? suikastçi drone mu? yaptılar mı sonunda? şerefsizim benim aklıma gelmişti!
AlbayHardal tarafından 29/Kas/17 10:03 tarihinde düzenlenmiştir