Sunucu Banlaması
-
Beyler bi siteden ban yedim, ne yaptıysam giremiyorum.
Denediklerim:
1) ip adresi değiştirdim
2) mac adresi değiştirdim
3) hdd serial numarasını değiştirdim
4) tarayıcının user-agent ini değiştirdim
5) proxy, vpn vs. denedim
6) bilgisayarın id ni, vs. değiştirdim
7) kısaca bilgisayarı değiştirmediğim kaldı yani.Halen banlıyım, tavsiye, öneri vb. bekliyorum sizden.
-
Bir web sitesi üzerinden, activex vs yüklenmediği sürece
ne mac adresini ne hdd seri numaranı, ne bilgisayar idni fln alamazlar hocam...
alacağı bilgi bi tarayıcı birde ip adresin
bunları düzgün değiştir sorun kalmaz
-
ben ne yapayım kafamı nerelere vurayım,neden banlıyorlar,ben banlanacak insan mıyım anlayamıyorum.Neyse çözüm yok mu beyler ? fikir, öneri bir şey, ne yapayım işlemciyi mi değiştireyim ne yapayım ben.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Bir web sitesi üzerinden, activex vs yüklenmediği sürece
ne mac adresini ne hdd seri numaranı, ne bilgisayar idni fln alamazlar hocam...
alacağı bilgi bi tarayıcı birde ip adresin
bunları düzgün değiştir sorun kalmaz
-----------------------------rene, değiştirdim.Denemediğim yol kalmadı,halen banlıyım, giremiyorum sisteme.Aklıma gelen ve denediğim her yolu yazdım.
şimdi başka bir vpn denicem sonucu yazarım.
cevabın için teşekkür ederim.
-
ip değiştirdikten sonra cookie'leri temizledin mi ?
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------yaptım hocam, ne var ne yok temizledim sildim süpürdüm pcyi, incelediğim de öyle herhangi bir mac adresi alacak, serial alacak bi uygulama ya da sistem de görmedim, ama giremiyorum işte.
-
neonell bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------yaptım hocam, ne var ne yok temizledim sildim süpürdüm pcyi, incelediğim de öyle herhangi bir mac adresi alacak, serial alacak bi uygulama ya da sistem de görmedim, ama giremiyorum işte.
-----------------------------hocam teamviewer vereyim benim pc den gir banını acabiliyorsan girip aç :)
-
hoca ben olayı tam anlamadım.. siteden ban yediğine göre niye fantazi olsun diye bi dünya işlem yapıyosun ki..
web sitelerde tamam ip-ban yapılıyo fakat flood v.s. durumlarda.. yani senin kullanıcı adın ile alakalı bi durum olmasın banlanma..
sadece admin paneli üzerinden kullanıcı adı banlaması yapmak bile senin o zilyon işleme rağmen siteye girememen demek..
Ben olayı yanlış mı anladım acaba? Sunucu banlanması ve site banlanması farklı şeyler..
-
hocam banın sana özgü olduğuna emin misin, atıyorum türkiye'den gelen bütün ipleri banlıyor olabilir mi sistem?
-
@tarzan
hocam üyelikli bir yer değil ya da bir forum değil.Site üzerinde kod çalıştırınca, sistem oto olarak banladı ve hiçbir şekilde giremiyorum.Hatta ingilizce uyarı veriyor, " bu siteye girmeye uygun değilsiniz. " diye :)
@pc_worm
başka birine yolladığım zaman o girebiliyor, sorunsuz hem de.
@HoLyCat
senin pcden bağlanabilsem bile neye ban attıklarını bulamıyorum, açamam.
-
hangi site diye soran olmamış. soruyorum ozamaaann :)
hangi site? veya bi ip ver. merak ettim yani..