Sunucu Bulunamadı ..
-
Sunucu bulunamadı
www.ornek.org konumundaki sunucu bulunamıyor.
* www.example.com yerine
ww.example.com
adres yanlış yazılmış olabilir.
* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve İnternet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına İnternet'e erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.Girdim Site baska arkadasda acılıyor bende bu sorunu verıyor ? Neden kaynaklanıyor Olabilir.
-
dns ni değiş dene bakalım
-
google nın dnslerını kullanıyorumda suan onunla alakalı degil .. alexa denen salak bı tool bar vardı ondan kaynaklanıyordu sanırım onu kaldırdım gene aynı sorun devam edıyor.
-
:|
tek bir site mi acilmiyor hic mi internete girmiyor ?
-
Belirli Siteler bütün siteler degil..
-
DNS leri iptal et otomatik IP almasını sağla, bazen DNS ler domaini çözümleyemiyor. Çok sık rastladığım bir durum.
-
Ben de benzer hatayı tbt için alıyordum. Linuxta girip xpde girmiyordu. Sonra host dosyasına baktım. Tbt için modifiye yapılmış. Sadece tbt için değil, youtube ve diğer engelli siteler için. hosts dosyanı kontrol et. Mümkünse sıfır halini kullan. Modifiye xplerde millet orayı editlemiş oluyor. Belki ondan giremiyorsundur.
-
http://img715.imageshack.us/img715/7213/90233101.jpg
IntoDns adresinden ornek.org kontrol edildiğinde nameserverlarda sıkıntı gözüküyor. Belki siteden de kaynaklanıyor olabilir.
-
Olmuyor denımıyorum ne yapıcaz baska fıkrı olan varmı
-
aynı sorun bende de var dns degiştirdim Host temizledim ne yaptım ne ettim kendi sitelerime giremiyorum.. işin en pis tarafida bu Kendi Ftp hesaplarıma ulasamamam...
-
Sunucu bulunamadı
download.microsoft.com konumundaki sunucu bulunamıyor.
* www.example.com yerine
ww.example.com
adres yanlış yazılmış olabilir.
* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve İnternet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına İnternet'e erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.