Sunucu Bulunamadı ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sunucu bulunamadı   

www.ornek.org konumundaki sunucu bulunamıyor.

* www.example.com yerine
          ww.example.com
          adres yanlış yazılmış olabilir.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve İnternet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına İnternet'e erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.

Girdim Site baska arkadasda acılıyor bende bu sorunu verıyor ? Neden kaynaklanıyor Olabilir.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

dns ni değiş dene bakalım

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

google nın dnslerını kullanıyorumda suan onunla alakalı degil .. alexa denen salak bı tool bar vardı ondan kaynaklanıyordu sanırım onu kaldırdım gene aynı sorun devam edıyor.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

:|

tek bir site mi acilmiyor hic mi internete girmiyor ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Belirli Siteler bütün siteler degil..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

DNS leri iptal et otomatik IP almasını  sağla, bazen  DNS ler domaini  çözümleyemiyor. Çok sık rastladığım bir  durum. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben de benzer hatayı tbt için alıyordum. Linuxta girip xpde girmiyordu. Sonra host dosyasına baktım. Tbt için modifiye yapılmış. Sadece tbt için değil, youtube ve diğer engelli siteler için. hosts dosyanı kontrol et. Mümkünse sıfır halini kullan. Modifiye xplerde millet orayı editlemiş oluyor. Belki ondan giremiyorsundur.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aercys
    aercys's avatar
    Erkek

http://img715.imageshack.us/img715/7213/90233101.jpg

IntoDns adresinden ornek.org kontrol edildiğinde nameserverlarda sıkıntı gözüküyor. Belki siteden de kaynaklanıyor olabilir.

0x62 0x75 0x6e 0x75 0x20 0x79 0x61 0x7a 0x61 0x6e 0x20 0x74 0x6f 0x73 0x75 0x6e 0x2c 0x20 0x6f 0x6b 0x75 0x79 0x61 0x6e 0x61 0x20 0x6b 0x6f 0x73 0x75 0x6e
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Olmuyor denımıyorum ne yapıcaz baska fıkrı olan varmı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de var dns degiştirdim Host temizledim ne yaptım ne ettim kendi sitelerime giremiyorum.. işin en pis tarafida bu  Kendi Ftp hesaplarıma ulasamamam...

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sunucu bulunamadı

download.microsoft.com konumundaki sunucu bulunamıyor.

* www.example.com yerine
          ww.example.com
          adres yanlış yazılmış olabilir.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve İnternet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına İnternet'e erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.

Toplam Hit: 4526 Toplam Mesaj: 12