Sunucu Kurulumunu Bilenlerden Yardım (Ücretli)
-
Zpanel,Ehcp,Ispconfig
-
Arkadaşlar ben sunucuya bir sürü şey yükledim php curl mysql phpmyadmin filan
sunucu centos 6.5
hangisi daha uyumlu ise onu kuralım ubuntu centos vs.
-
hangisini daha önce kullandın?
-
Ubuntu+Zpanel
Centos+Kloxo
-
IPS panel kullanabilirsin ayrıca 10 domaine kadar plesk ücretsiz ama plesk başlı başına deli gibi kasıyor. Bana sorarsan eğer 15in üzerinde site barındıracaksan Cpanel al WHM ile işini rahatca halledersin hatta profesyonelleştireceğim dersen litspeed' de kurarsan tadından yenmez al sana profesyonel hosting hizmeti :D
-
sRcN bunu yazdı
IPS panel kullanabilirsin ayrıca 10 domaine kadar plesk ücretsiz ama plesk başlı başına deli gibi kasıyor. Bana sorarsan eğer 15in üzerinde site barındıracaksan Cpanel al WHM ile işini rahatca halledersin hatta profesyonelleştireceğim dersen litspeed' de kurarsan tadından yenmez al sana profesyonel hosting hizmeti :D
Hocam professional hosting hizmeti sunabilecek olsam zaten bu soruların cevaplarını biliyor olurdum :)))
15 in üzerinde sitem var ama cpanel ücretli
plesk ücretli ve kasıyor
daha önce hep masaüstü linux kullandım Ubuntu
ilk defa Server kullanıyorum
o halde zpanel için Ubuntu olarak düzelteyim sunucuyu
-
myblackworldweb bunu yazdısRcN bunu yazdı
Hocam professional hosting hizmeti sunabilecek olsam zaten bu soruların cevaplarını biliyor olurdum :)))
15 in üzerinde sitem var ama cpanel ücretli
plesk ücretli ve kasıyor
daha önce hep masaüstü linux kullandım Ubuntu
ilk defa Server kullanıyorum
o halde zpanel için Ubuntu olarak düzelteyim sunucuyu
Centos 64`e stabil bir şekilde kuruluyor..
Ubuntu ile uğraşma.
-
Holycat hocam sunucu bilgilerini pm attım