Sunucusu Olandan Küçük Bir İstek
-
Arkadaşlar lysye hazırlanıyorumda hocalara geldiğin lys matematik oynatma listesi var.
113 video felan bunu bana indirip herhangi bir upload sitesine yüklese olur mu diyecektim ?
Program: http://download.cnet.com/YouTube-PlayList-Downloader/3000-2071_4-76161216.html çalışıyor okuldaki tahta hızlı fakat vpn kapalı iken hızlı vpn kapalıyken indirmiyor açıkken 100kbps ile indiriyor indirip turbobite felan yükleseniz ben onu 35mb ile indiririm sorun olmaz
LYS Oynatma Listesi: https://www.youtube.com/playlist?list=PLIBjFaUoJJ90kTO9gidr9mHweJw72-JH8
isteme amacım videoları telefona atıp ders arasında çalışmak
şu fiyata yaparım diyecek varsa abartı değilse yollarız sıkıntı değil
-
PM attim
-
Hallolmazsa PM at bi şekilde ayarlarız.
-
16.6 GB 113 video indirildi rarlandi ve indirme bağlantısı arkadaşa gönderildi ;)
-
myblackworldweb bunu yazdı
16.6 GB 113 video indirildi rarlandi ve indirme bağlantısı arkadaşa gönderildi ;)
ooo hocam şekilsin :P :D
1.5 saatte indirdiğine göre dakika da 188 mb indirmişsin demektir.
yani saniyede 3.14 mb
bu da 25 mbps ediyor. :D
-
pSkpt bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
yani saniyede 3.14 mb
Yok hocam o bir buçuk saatin içinde Windows sunucu kurulumu. Dosyaların indirilmesi. Bir başka yere upload edilmesi hepsi içinde :)
-
myblackworldweb bunu yazdıpSkpt bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
yani saniyede 3.14 mb
Yok hocam o bir buçuk saatin içinde Windows sunucu kurulumu. Dosyaların indirilmesi. Bir başka yere upload edilmesi hepsi içinde :)
Tam onu diyecektim windows kurulumunu beklemiyoedum :)
-
myblackworldweb bunu yazdıpSkpt bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
yani saniyede 3.14 mb
windows'a ne gerek hocam youtube-dl ile çözülürdü 2 dk da :)
Eline sağlık o vakit. Kolay gelsin. :)
-
:D @pskpt. hesaba bakmadım ama.
-
pSkpt bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıpSkpt bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
yani saniyede 3.14 mb
windows'a ne gerek hocam youtube-dl ile çözülürdü 2 dk da :)
Eline sağlık o vakit. Kolay gelsin. :)
Upload edilmesini istediği yer için ya centos sunucuma vnc kuracaktim ya da kisayoldan windows kuracaktim. O sebeple Windows kurdum :)