Super 8 Hakkında Yorum?(İzleyenler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

beklentiyle gittim. sonuçta abrams'ın. ama beklediğim kadar iyi değildi ve biraz sıradan bi hikayeydi. ama izlenir. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

aman diyim hocam sakın gitme vakit geçirmek için bile izlenmez 

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    daha bugün izledim iğrençti, O kadar kişi canavarı öldüremiyor. Çocuk gitmek istiyorsan git diyor. canavar alıp başını gidiyordu:D Transformers, karayip korsanları, source Code bu filmler mükemmel. İmdb notlarıda iyi filmler. Ama şunuda belirteyim en çokta Fast Five(Hızlı ve öfkeli5) hoşuma gitti

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

piskopati_x bunu yazdı:
    -----------------------------

Yokmu izleyen........

-----------------------------

sen bu arkadaşlara aldırma 10 numara filmdi manyak bir bütçeyle yapılmış bi kere J.J Abrams ın imzası var filmde onun adı yeterdi izlemeye gittim izledim ve çok beyendim fantastik bir film son zamanlarda izlediğim iyi filmlerden biriydi  gitmeni öneririm ama fantastik filmleri seviyosan...

buda bir kanıt niteliğinde olur galiba kesinlikle dünyanın en güzel filmi değil, imd ilk 250 listesine giremez ama arkadaşların dediği gibi kötü bir film asla değil izlenebilecek güzel bir film diyorum sadece

http://www.imdb.com/title/tt1650062/

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

karayip korsanları daha iyi super 8 den.super 8 in sonu çok kötüydü

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
Toplam Hit: 2362 Toplam Mesaj: 16