folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Süper Bir Hayat İlişkisi Herkez Okusun..

Süper Bir Hayat İlişkisi Herkez Okusun..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    Öncelikle Şunu Söyliym Konu İlk Defa Star Tvde  Nihat HatipOğlu Tarafından Yayımlanmıştır.. Yazılı Olarak YAzılmadığı İçin Kendim Oturdum Zayıf 1 Kompozisyonile  YAzdım . Maksat Yerini BUlsun ..

Mekke Yaşayan Çok zengin 1Mubarek Zaat varmış. Bu zat okadar zenginmişki 10 larca otelleri vs mülkleri Olmasına rağmen , Medinede 1 Ufak Yer kiralayarak . Hergün Peygamber Efendimizin Kabrinin Mescidinin Yanındaki Odaya Sabah ezanı ile girer Taki yatsı ezanına Kadar Peygamber efendimiz Hz.Muhammedin Kabrinin Yanında Otururmuş , Sadece Cebine 5 adet Hurma Koyarak Her Ezan Okunduktan sonra Bir Hurmayı yermiş ve Yatsı Namazını kıldıktan sonra Ve Görevlilerden Çıkması İsteneden Kadar Orada Oturarak günlerini İbadetle Geçirirmiş. Peygamber Efendimiz Hz.Muhammet 'din Hadisinde Benim Kabrim İle Mescidi Aksa arasında Öyle bir yer varki Eğer Kim Orada Namaz Kılar İbadet Ederse Cennet Bahçesinde Namaz Kılmış Olur Dİye Buyurmuştur..

Ve bu Mubarek Zaat Yıllarını Böyle geçirmiş . Bir Gun Kaldığı Pansiyonda Sabah Namazının Okunduğunu duyarak cebine 5 hurma koyup Kabri Şerifin yolunu Tutmuş . İçeri girerken Kapıda örevli,

Daha Açılmadı Sabah Namazından Sonra Açılıyor ve daha 2 saat var Bunu Biliyorsun demiş, Mubarek zaat ,Sabah Ezanını Duydum Kalktım geldiim diyerek madem 2 saat var geri döneceğime köşede bi yerde oturup beklıyeyım der ve kapıdan ayrılır Bu sırada oturduğu yerde Uykuya Dalar. Rüyasında Medinede Peygramber efendimizin Dergahının Önündedir. Ve Medine Bom boştur Kendisinden başka Kimse yoktur Rahat rahat gezmeye başlar , Ve bu sırada Peygamber Efendimizin Kabrinin Kapısından Dışarıya 3 Uzun boylu kişinin Çıktığını Görür. Uzaktır Araları Kabeyi Dalaştıktan Sonra Peygamber efendimizin Kabrinin Önüne doğru yürüme başlar ve kabirden çıkan 3 kişi hızlıca yenından Selam vererek Hızlıca Geçerler 2 kişi Kabire girerken Dayanamayıp seslenir En sonraki Durur Ve bakar . Bu mubarek Zaat Koşarak Yenına Gider. Sizin Özelliğiniz Ney Çok rahat Bir şekilde Peygamber Efendimizin Kabrine Girip Çıkabiliyorsunuz Bu kapı Normalde Kapalı Sİz nasıl giriyorsunuz der. Ve Sorduğu zaat Sen bizi Tanımadınmı der.. Mubarek Zaat ise Hayır tanıyamadım Siz kimsiniz İdye Sorduğunda . Cevap verir. Önde Giden Hz.Muhammeti Arkasındaki Hz.Ebubekir Bende Hz.Ömerim Der Bu nun Üzerine Mubarek Zaat Ağlayarak Titreyerek Hz.Ömere Rüyasında Sarılr. Ki anlatılanda Odur ya Hz.Ömerden Bahsederken O Uzun boylu Ve Güçlüydü Yüz Kemikleri Belirgindi Denir ya Bu Mubarek Zaat Rüyasında Aynı Şekilde Görür .. Dışarı nedne Çıktınız Diye Sorduğunda Hz.Ömer Medine Mezarlığına gömülen Biririnin Sorunu Vardı Onu Halletmeye Geldik Der. Ve Adam Sorar Kim Bu Ölen Kişi Sahabemi Diye sorunda Hz.Ömer Kim Bu Medine Mezarlığına defnedilirse Ve SOrunu Olursa Hz.Muhammet'ile Baraber Bizler Sorununu Halletmeye Kabrine Geliriz Der. Ve bu sırada Ezan Okunur Ve Mubarek Zaat Titreyerek Rüyasından Uyanır .. O sevinçle Herzamanki gibi Şevkle Mescide Gider Ve akşam Olunca Mekkeye Çocuklarının yanına döner Ve hepsini Karşısına Alır Otellerin 6 tanesi Sizindir Geri Kalan 4 Tanesini Satılığa Çıkartın der. Ve 4 Oteli Trilyonlarca Fiyata SAta Sattığı Oteller Mekkenin En lüks Otelleridir . Ve bu Parayı 1 Banka Hesabına yatırarak . Banka Cüzdanını Yanına alır. Ve Medine Valisinin yanına Gider elindeki Hesap Cüzdanıını Valiye uzatır Bu hesaptaki tüm Parayı Valiliğe Bağışlıyorum der Vali Sevinçten Ne yapacağını bilmez . ALLAH ' Razı olsun Efendim der. Mubaerak Zaat Yanlız 1 Şartım Var bu Parayla Medine Mezarlığını Genişleteceksiniz. Ve ben Nerede Ölürsem Öleyim Beni Buraya Defnedeceksiniz diye söz alır.. ve bu Olaydan 6 Ay sonra Medinede Kaldığı Pansiyonda Bir gece vefat Eder.Sözü üzerine Kabrini Medine Mezarlığına Defnederler..

eskilerden kim kaldı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    teşekkürler güzelmiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    Bende çok etkilendim Helel olsun..

eskilerden kim kaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Gerçekten de güzelmiş...

Yakında Güncelenecektır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    ne yazıkki günümüzde maneviyat diye bişey gittikçe azalıyor, aynı oranda maddiyata önem artıyor :(

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    zaat değil,zat.

Çekil,Önümden Çekil...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

evet zat .

eskilerden kim kaldı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    Güzel etkileyici..

Orman Mühendisi //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ne anlamamız gerekiyordu bu hikayeden, gidip medineden arsa mı alalım. E tabi mekkeliler din turizmiyle yüzyıllardır cukkayı doldurdu biraz da medinenin yüzü gülsün kim zırvalamışsa iyi sıçmış, insanların dini duygularıyla taşşak geçmenin de bir sınırı olmalı.
    -----------------------------
    sana kızmak değil ama... Türkiye'de de hristiyanların ve yahudilerin,biz müslümanlar gibi, hacı olabileceği yerler var... antalya bölgesi  satılıyor...bizde cebimizi doldurabiliyor muyuz?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    ya yapmayın Allah aşkına. inanca saygı tamamda. bu hikaye neyi anlatıyo adile teyzeden masallar gibi :|

le le le sakine
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    Kim ne ders alırsa bunda ..  Eşşek herzaman eşşektir Altın semerde vusan yapacak bişey yok.

eskilerden kim kaldı..
Toplam Hit: 2506 Toplam Mesaj: 13