Super Bluetooth Hack (Test Edildi)
-
evet ben 5310 expres müsic le ilk başta şifre istedi sonra şifresiz bağlanabilior ama her şeyi yapamadım kurcalıya kurcalıya öğreneriz :) program güsel saolasınız :)
-
5300 express music de denendi. pro calisio. mesela 7610 a baglandiginda sifre soruyor. ama mesela ismi cok tutulmayan tellerde ise sifre sormadan direk baglanior. wentto platinum piranha gibi tellere sifre istemeden direk daliyor. yalnız bu modellerin rehberine kayit dosyalarina filan girilmiyor en azindan ben öyle gördüm girmek icin dakikalarca bekliyor sonra donuyor. ama 7610 a baglanildiginda sifre isteyip rehbere filan girebiliosunuz arama yapiosunuz. bence telden tele degisik kombinasyonlar gösteren bi pro bu. düsük modellerde deneme yapmanizi tavsiye ederim. gizlice baglanacaktir fakat icerisindekilere ulasmakta zorluk cekebilir yada hic ulasamaya bilirsiniz. digerlerinde ise zaten sifreli girildiginde ulasamadigi sey yok.
-
n73 bende ve 6500 S abimde karşılıkı şifre ile bağlantı kurdum kendimi aramam çok güzeldi ama bir çok uyğulaması çalışmadı ama yinede arşivde olması lazım bir pro çok tşk ederimm..
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------len alper kendin test etmeden niye test edildi diyon olm :)
bak eşleşme istiyomuş ne ayaksın ? :|
-----------------------------
hacı bazılarında sormuyomuş güvenlik duvarı olmayanlarda sormuyo
-
nokia 6230i telefonumla tekrar gurur duydum her seferinde eşleme istiyo :)
-
Dehşet bişi bu yaaa :D
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------obie bunu yazdı:
dili farklı biraz.hırvatca sanırsam...
-----------------------------hacı ilk açılışta soruyo ordan english'i seçseydin...
-----------------------------iki tane program var.boyutu kucuk olan işe yaramıyo.diğerinde ise dil seçimi yok.
bu kadar da saf yerine koymayın adamı...
-----------------------------ne saf yerine koyması a.q :|
bende öle seçenek geldi programı ilk açtığımda english seçtim bi dahaki açtıklarımdada sormadı...
-
ha bide yine 6300'a girmeyi denedim arkadaşa açtırdım bluetooth'unu şifre istedi ne iş :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------len alper kendin test etmeden niye test edildi diyon olm :)
bak eşleşme istiyomuş ne ayaksın ? :|
hacı bazılarında sormuyomuş güvenlik duvarı olmayanlarda sormuyo
-----------------------------hacı güvenlik duvarımı var telefonlarda yoksa anti virüslerdenmi bahsediyon ?
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
obie bunu yazdı:
-----------------------------ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------obie bunu yazdı:
dili farklı biraz.hırvatca sanırsam...
-----------------------------hacı ilk açılışta soruyo ordan english'i seçseydin...
-----------------------------iki tane program var.boyutu kucuk olan işe yaramıyo.diğerinde ise dil seçimi yok.
bu kadar da saf yerine koymayın adamı...
-----------------------------ne saf yerine koyması a.q :|
bende öle seçenek geldi programı ilk açtığımda english seçtim bi dahaki açtıklarımdada sormadı...
-----------------------------hocam iki tane program var.birisinde ilk açışta dil seçimini yapabiliyosun.ki o program pek bi işe yaramıyo.diğerinde (verim alabileceğin program) dil seçimi yok.orjinal dili hırvatca galiba.
onu söylemek istemiştim...